Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nejhorší bylo, že byl opravdu dobrej.." Tak znovu.. Jedno se zdá jisté, tedy vedle toho, že většina těch homevideí v druhém plánu o klukovi z plakátu vypoví víc, než si tvůrci vůbec uvědomují, totiž že režisér John Chu je skutečný CHUrák !! ;) A dík té svojí kvazidokumentaristice s vylhaným 3D se prolízal až k režii druhých Podfukářů.. Nicméně Biebera mám v patrnosti už dlouhou dobu a od samého začátku tvrdím, že ten kluk má prostě talent a hlas jako málokdo, rozhodně ne jako každý druhý chalan.. Promiň Morena. ;) Fascinujícím se však jeví fakt, že i tento škvár dělí uživatele vedle těch pětkujících nanynek, co si při pohledu na Justina rvou svá nevyvinutá rodidla, téměř výhradně na dva tábory.. Ale tak jeden snadno odhalí, kdo patří mezi pokřikující pokrytecké hejtery a kdo paradoxně mezi ty druhé pokrytce, kteří ve snaze ukázat, jak nejsou pokrytečtí, tvrdí, že nehodnotí samotného Biebera, nýbrž dokument.. Ale děcka, nenechte se mýlit, tohle není dobrý dokument, jen pouhé manipulativní a neupřímné onanistické píárko, navíc řemeslně rovněž dost bídné.. ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Natáčet dokument o někom tak mladém mi přijde samo o sobě lehce kontroverzní, nicméně - ono to fungovalo. Aby ale byl dokument prospěšný, musí být divák při smyslech a nenechat se obalamutit snahou o (jak jinak to říct) "útok na city", která bohužel přišla asi po 30 minutách dokumentu. Od té doby to šlo už více méně jenom z kopce a dělalo to na mě tak nějak dojem, že cílová skupina jsou Bieberovi odpůrci, kterou se snažil Jon Chu obměkčit perfektní řemeslnou prací a tak nějak těžko uvěřitelnými záběry z minulosti (i "současnosti"), o jejichž autentičnosti by pravděpodobně nemělo smysl ani spekulovat (příklad za všechny: scéna s holčičkou s houslemi na ulici). Podtrženo sečteno - v celku dobře zpracovaný dokument o tom, jak vzít (podle mě neoddiskutovatelný a ohromující) talent a změnit jej v mainstreamový hovadismus. Možná, že až Bieber přestane mutovat, začne tvořit kvalitní hudbu, třeba "jen" jako bubeník. Přes původní obavy jsem rád, že jsem snímek shlédl! Mimochodem: díky profilu tohoto filmu zde na ČSFD považuji veškeré zdejší hodnocení za irelevantní a pravděpodobně ve šlépějích některých uživatelů začnu svůj ČSFD účet také využívat jako prostor pro léčení komplexů :-) Na 4 hvězdy to není ani náhodou, ale vzhledem k tomu, jak je zde snímek nechutně podhodnocený mám nutkání dát i 5. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

nedalo mi a pri reakciách a hodnoteniach na csfd nepozrieť tento film..nestačí vidieť trailer, ukážku, fotky alebo hodnotiť film podľa názvu..film v prvom rade vyzerá veľmi dobre - remeselník John Chu (Step Up 2,3) si dal záležať na tom, aby to dobre vyzeralo..aj príbeh aj keď je to Bieber a má 16 rokov je plný prekvapení..a ukazuje klasickú cestu nahor od úplnej nuly..výpovednou silou tohoto filmu sú reakcie ľudí na Justina Biebera napr. pri rozdávaní lístkov a poukazuje na celú "biebermániu" - sila sociálnych sietí a pod...takže predtým než hodnotíte sa pozrite na film..pretože Never Say Never je slušne remeselne zvládnutý dokument o ceste nahor tohoto mladého talentu (btw. nie som nejaký extra fanda Justina Biebera) ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Styl Justina Biebera je mi naprosto nesympatický a urážlivý. JB je totiž slavný jen díky vzhledu, ne díky svému "talentu". Poslouchat toho malýho šampónka přes hodinu pro mě bylo hrozné, ale já to přeci jen překousl. Dokument špatný nebyl, vypadal dobře, ale já ten dokument lépe, než odpad ohodnotit nemůžu jednak díky Justinovi a jednak díky těm malejm ubrečenejm holkám, který se mohly zbláznit, když jen dostali lístek ne jeho koncert. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Tak toto som si nemohol nechať utiecť. Také nádherné hodnotenia, a to prevažne od ľudí čo sa ani neobťažovali, si pozrieť ani 15 minúť s tohoto dokumentu a hneď tomu súkajú odpad! lebo to je o Justinovi Bieberovi. Mne sa tiež nepáči veľa vecí na ňom a preto ho ani nevyhľadávam a snažím sa mu vyhýbať ako sa dá a nenavážam sa zbytočne doňho. Ale úprimne keď ho vidím na fotkách s mojou milovanou Selenou ide ma roztrhnúť od zlosti :D Ale to samozrejme nie je dôvod prečo hodnotím tak ako hodnotím. Celkovo ten dokument bol znesiteľný ale nič viac. Nič čo by ma dokázalo zaujať - čo sa týka žánru narážam na spracovanie. Teraz vás môže napadnúť otázka: "Čo by od toho chcel viac ?" - a moja odpoveď: "Neviem, proste niečo viac. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama