Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Gotham City zoufale potřebuje hrdiny, dva muži se ujmou spravedlnosti... ovšem na opačných stranách. Bruce Wayne se po letech v zahraničí vrací domů a stává se bojovníkem proti zločinu, zároveň se do Gothamu stěhuje stejně čestný policista, poručík James Gordon, aby zjistil, že zde bují všudypřítomná korupce. Když se Bruce stane maskovaným mstitelem Batmanem, město exploduje! Kolem se stahují jeho nová nemesis Catwoman, gangsteři i Gordon! Nenechte si ujít tento strhující originální animovaný film DC Universe, který vznikl podle průkopnického příběhu Franka Millera a jemuž své hlasy propůjčili trojnásobný vítěz Emmy ® Bryan Cranston, Ben McKenzie, Katee Sackhoff, Eliza Dushku a Alex Rocco. Užijte si odvážnou a dynamickou vizi prvního roku Temného rytíře a začátku jeho trvalého přátelství s Jimem Gordonem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Asi nejslabší Batmanovskej animák co jsem viděl... Příběh mi přišel velmi zkratkovitý a dost špatně zpracovan.. a asi až na 4 scény, mně ten film absolutně nudil. Soundtrack byl taky slabý.. 2* 38%.

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

GigaPudding: 8 eur???? Ja som študent bez príjmov! To by som musel držať tyždeň hladovku a do 12 km vzdialeného mesta chodiť pešo alebo na bicykli.

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

hatapa: Ale aj v komikse sa príbeh točil najmä okolo Gordona, takže v tomto prípade je to v poriadku.

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

hatapa:Tak je to filmový prepis Millerovho komiksu. Aspoň sa konečne ukazuje, že Batman by nemohol fungovať bez Gordona a baopak.

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

Hrozne tam chybel nejaky zaporak a kdyz uz tak meli spise vic vyuzit mafii nez policejni slozky SPOILER: a spis nez o zacatcich Batmana se zapletka toci okolo Gordona coz by mi ani tak nevadilo pokud by to nebyla v podstate ta hlavni zapletka. Jinak vyborna atmosfera i animace supr hlasy prave proto me mrzi kdyz to vsechno takhle klape ze jsem z filmu celkem zklamany

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Komix jsem řetl, a tak můžu říci, že pokud se tenhle animák povede, mohl by to být trhák. Komix je totiž neskutečný!

liquido26

liquido26 (hodnocení, recenze)

Al Pacino: V kinech to nebude nikdy, je to videofilm a na DVD  v Americe někdy v říjnu.

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Takže Millerovo dielo sa doćká animáku. Wow!:) Bude to síce niektorými scénami pripomínať Batman begins ale celkovo sa na to teším, určite to bude skvelý animák:)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rouder

Rouder (hodnocení, recenze)

Batman Year One Official Sneak Peek  z GL:EW blu ray je naprosto parádní
 
začínám se hodně těšit

liquido26

liquido26 (hodnocení, recenze)

Díky za odkaz. Zatím to vypadá moc zajímavě. Animace se určitě povede, Teď ještě, aby se povedlo i zpracování příběhu.

Morzael

Morzael (hodnocení, recenze)

No to já jsem tak pozitivní ohledně Year One nebyl :-). Jako Millera mám rád, ale tohle bylo asi nejslabší co jsem od něj četl... a navíc soustu nápadů odsud přebral už Nolan v Batman Begins. Jsem docela zvědavej jakej animák bude :-)

liquido26

liquido26 (hodnocení, recenze)

Jo jo, taky mě baví víc. Animáky jsou totiž mnohem bližší komiksové atmosféře a navíc nemusíme čekat tři roky než vzniknou a jdou do kin :-)

Liongang

Liongang (hodnocení, recenze)

Na druhou stranu, tohle může být trochu oříšek pro adaptování do filmu. Příběh je totiž doopravdy prostě jen "Rok Jedna", nemá žádné superpadouchy (vlastně ani hlavního zaporáka jako takového) a celkově jde o dost civilní vyprávění. A Batman dokonce ani není tak úplně hlavní postava, víc jak polovina příběhu se točí kolem PORUČÍKA (!!!!) Gordona.

Liongang

Liongang (hodnocení, recenze)

Jakožto znalec původního příběhu předem oznamuji, že (za předpokladu, že se animák bude aspon snažit být věrný předkloze) může být nejlepší batmanovský animák ze všech.

Reklama

Reklama