Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

oskiii

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pawn Stars, se tenhle pořad strašně rychle zají. Otevře se sklad, pak se minutu přehazují, následuje vyklizení. Nic tam není, pořád nic…najednou záběr na vykulené oči, dramatický podkres..reklama. Borec ohodnotí, následuje konečný součet, respektive jeho odhad. Jednou, dvakrát fajn, ale sledovat v podstatě pořád dokola to samé, dost rychle omrzí. Včetně těch strojených konfliktů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem si na tento pořad musel zvykat, protože jsem předtím viděl Auction hunters , ale když jsem si na ten souboj čtyř borců ( velice dobře vybrané různé typy osobností a velmi showmenské ale nepřehrávající ) musím ho hodnotit výe. Jen se mi nelíbí, že tam oceňujou věci od oka a bere se to jako, že to vydělali ( to je oproti Auction hunters kde dostávají prachy na ruku hendikep ) , ale zase jsou tady natvrdo ukázány neúspěchy a prohry. ()

Reklama

honza7 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál rád. Narozdíl od Mistrů aukcí zde někdo odjíždí nas*anej s prázdnou, někteří, ještě víc nas*aní prodělali a sem tam někdo fakt happy, že se trefil. Baví mě na to koukat, a je i vidět, že ne vždy se zadaří. Najde se předmět "hmmm mohl by mít cenu tak 2 000 dolarů!" přijde k vetešníkovi a ten se mu vysměje a nabídne mu dolar. Jo to je pak prdel čumět na ty smutný xichty! ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé, aké vzácnosti môžete v Amerike nájsť v opustenom sklade. Až na to, že všetky vzácne kúsky sú pred natáčaním zapožičané od zberateľov a sú do skladov nastražené pre oko diváka. Aj to prihadzovanie je nahrané a celkovo je celý program braný skorej ako reality show. Na Barrym je evidentné, že to robí z recesie. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Typical american assholes. Věta, kterou německý recepční ohodnotil rodinku Griswoldů, sedí i na účinkující v této "reality show". Je tu pár tlusťochů, kteří si zvedají ego vzájemnými urážkami. Jeden zastydlý puberťák a MILFka, která mu dělá chůvu. Většinou pozitivně naladěný nigga, kterého by ve filmové verzi hrál Anthony Anderson. Mary, která obvykle koupí ten nejhorší crap, ale občas na něm vydělá. To se obvykle nedaří extravagantnímu staříkovi Barrymu, který přeplácí kóje, aby mu neuteklo nic, co by chtěl přidat do svých sbírek. Stejně jako u zastavárníků i tady je zajímavější zboží než samotní účinkující, ale protože Chumlee a spol. jsou o něco zábavnější, tak tady dávám o 1 * míň. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)
  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)

Reklama

Reklama