Reklama

Reklama

Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se vrhá z náručí jedné nešťastné aféry do druhé. Pracovně na tom není o moc lépe. Jednoho dne však dostane životní příležitost napsat filmovou adaptaci slavného románu, který samozřejmě nenapsal nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně a životní láska, Catherine. Jenže všechny jeho naděje na konečně šťastný a úspěšný život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří objeví osmiletá Magdalena. Údajně je jeho dcerou a produktem dostaveníčka na jednu noc. Byla svěřena do péče svého biologického otce, než se její matka v zámoří vypořádá se soudním procesem. Otcovství není nikdy procházka růžovou zahradou. Ale když se to stane přes noc – zrovna když se snažíte napsat své životní dílo a získat zpět lásku svého života – je to prakticky nemožné! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Vstal jsem a pustil televizi. Tohle tam běželo, bylo asi 10 minut od začátku. Chtěl jsem si jít udělat jídlo, ale nějak jsem u tý televize zamrznul asi na 25 minut. A řikám si, tohle se mi líbí. Neni to žádnej převratnej film co by nabízel něco novýho. Jen je to hezky podaný to co už dávno známe. Hezky se na to kouká a a je to příjemnej film. Sympatický herci, který hrajou sympatický postavy. Nemám moc rád tyhle typy filmů, ale tohle se mi líbilo. 65% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, přechytřelé děcko bylo dost protivné, a kromě nepřehlédnutelného charisma, kterým Til disponuje ve značné míře, nebylo čím zaujmout. Naštěstí se to slibně rozjelo za podpory výborného soudtracku a docela dobré zábavy obou tatínků, včetně čím dál milejší dcerušky a sympatické Katariny. Story, hudba, režie celkem za 3, čistá hvězda patří Tilovi za svou personu i ukočírovanou režii a výběr hudby. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ak chcel Til Schweiger pred celým svetom vyvolať nechuť k jeho vlastnej dcére, tak sa mu to dokonale podarilo. Tak nesympatické dieťa, to by sa bežne muselo dlho hľadať. A ešte jej aj napísali tak hlúpu povahu, že o žiadne zlaté dieťa nejde, ale o mrchu, čo nechcete vidieť. Otravná nesympaťáčka, ale v podstate to platilo aj o okolité ženské osadenstvo. Proste Germánia. Niektoré scény boli priam nechutné, pritom mali byť akože vtipné. Najmä grganie do ksichtu. Celkovo sa dá vyzdvihnúť len skvelý soundtrack, čo pesnička, to perfektne zapasovala do deja. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemecka Kinematografia sa chvalabohu predviedla. Til Schweiger je zrucny reziser, a vyzera, ze asi aj schopny herec. Pribeh ma cosi do seba. a jeho priesah s realitou je viac realny nez je komu mile. Vyzdvihujem dialogy, zrucnu reziu Schweigera a aj dejova linia mala cosi do seba. Ale zase aby som to neprehanal s tym sledovanim nemeckej kinematografie, je tam iste individuum, s ktorym nechcem nic mat /Uwe Boll/. K filmu : kvalitka. 70 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Byl jednou jeden počestný rytíř jménem Henry, který měl od krále za úkol přivést nejkrásnější královskou dceru jejímu budoucímu choti Tristanu, králi z Cornwallu. Při přejezdu nad Británií se ale omylem oba napili elixíru lásky, který byl určen pouze pro Charlottu a Tristana. Začali se najednou líbat, ačkoli se vůbec nemilovali a začali dělat spolu lásku, ze které se rodívají děti. Potom měli neuvěřitelně špatné svědomí, neboť Charlotte byla určená pro Tristana a počestný rytíř Henry byl zase spojen osudem s krásnou Katharinou, anhaltskou princeznou. Za devět měsíců porodila Charlotte holčičku, říkali jí Magda." Tak o tomhle to bylo. Jenomže Henry je scénárista, Tristan zubař, Charlotte podnikatelka, Katharina spisovatelka a stalo se to ve Švédsku, ale vysvětlete to dítěti, o kterém jste dosud neměli nejmenší tušení. Henry se snažil a já se celkem bavil, ale už mne trošku štve to, že chlapi nejsou schopni se vysvléct do naha a svým vyvoleným všechno přiznat. Vždyť ženy v sobě mají tolik empatie, že naše problémy nakonec raději pochopí. Nebo se tak alespoň tváří a později nám to vrátí i s úroky. A tak to má být. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Berlíne a v meste Postdam. Začalo 21. júla 2010 a skončilo 13. septembra 2010. (MikaelSVK)
  • Název filmu odkazuje na "coq au vin", jediné jídlo, které Henry opravdu umí uvařit. (sg.sysel)
  • Jako jediný z protagonistů používá Henry výhradně elektroniku Apple, ostatní od všech značek kromě Apple. (sg.sysel)

Reklama

Reklama