Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

alambert 

všechny recenze uživatele

Trochu sem se bál, že to bude tak trochu klišé a... no jo, tak trochu bylo. Ale ještě únosné, nebylo to otravné, ale naopak celkem svěží. Felicity Jones i předvedla velmi slušné herectví. Takže myslím, že je to trochu podhodnocený film, takových 65% by mu určitě slušelo víc. Rozhodně nečtěte místní odborné (dementní) rozbory jako např od StarsFana. Nechci s tím ztrácet čas, jelikož je to jeden blábol za druhým, ale jednu věc vyjasním. Pointa toho, že se tak rychle naučí na snowboardu spočívá v tom, že 15 let jezdila na skateboardu. To znamená, že měla všechny návyky, uměla triky atd, jen potřebovala něco málo času (a ani to nebylo zas tak málo, několik měsíců) na dostání se do formy a přeučení ze skatu na snowboard. Myslím, že většina lidí, kteří o tom něco ví, by potvrdila, že to žádný nesmysl není. Navíc samozřejmě nešlo o žádné mistrovství. ()

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Holka se bojí skákat, potřebuje nakopnout. Chlápek si má vzít krávu, taky potřebuje návod. Příběh je hrozná srajda, ale to se dá čekat už při pohledu do galerie. Sláva bohu - byly tam obličeje, na které se dalo koukat a nebudu lhát sama sobě - já (nejenom) jsem si to pustila, protože tam hraje Ed Westwick (i když tam celou dobu vypadal, že mu někdo do krku vpáčil hodně dlouhé pravítko). Hodně oddechový film. ()

Reklama

denyny 

všechny recenze uživatele

Ach ano, tento film je jedno velké kliše, ale co vlastně čekat od romantické komedie? Mladou holku, která na konkurzu na práci zrovna nezáří, vezmou jako obsluhu na chatu pro zbohatlíky, kteří mají okouzlujícího syna. Myslím, že každému je už na začátku jasné, jak tento film skončí, ale proč ne? Film mě nenudil, Ed je šíleně charismatickej, Mikke sympatickej a stejně tak hlavní hrdinka. Film, kterej mohu vidět častěji a nemyslím si, že by mě brzo unudil. A není to zásluhou jen úsměvu Eda Westvicka . ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová zimní komedie s krásnou Felicity Jones, která se pomalu a jistě stává mojí velkou oblíbenkyní. Hraje tu přesně ten typ holky, které mám rád. Žádná upejpavka, dokáže chrlit sarkastické a ironické poznámky, nebojí se výzev, je tak trochu vyzývavá a extrovertní. I když uznávám, že film je plný klišé, tak já se bavil, a to přece jde především. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Romantika se neztratí nikdy, snowboarding je sázka na jistotu plus atraktivnost krásných horských vyhlídek, břitký humor hlavních protagonistů taky nepřijde nazmar, dle mě sázka na jistotu. Jistě, film je pouze pro určité typy a to i přesto, že musíte časem přivřít očka nad tou sentimentalitou nad výbornými komediemi například minulých pár let, ale že by tohle byl až takový propadák, to ať mi nikdo netvrdí ;) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Felicity Jones hrá 19-ročné dievča. V skutočnosti mala počas natáčania 27 rokov. (ywo666)
  • Počas vývoja bolo urobených niekoľko zmien v scenári, vrátane odstránenia mladšieho brata postavy Kim (Felicity Jones). Kvôli rozpočtovým obmedzeniam bolo niekoľko scén zrušených alebo boli presunuté na iné miesta. (Arsenal83)
  • Felicity Jones opísala svoju postavu ako „vtipné, temperamentné zviera“ a ako dôvod, prečo túto rolu prevzala, uviedla svoju pozitívnu spoluprácu s režisérom Traillom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama