Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

denyny 

všechny recenze uživatele

Ach ano, tento film je jedno velké kliše, ale co vlastně čekat od romantické komedie? Mladou holku, která na konkurzu na práci zrovna nezáří, vezmou jako obsluhu na chatu pro zbohatlíky, kteří mají okouzlujícího syna. Myslím, že každému je už na začátku jasné, jak tento film skončí, ale proč ne? Film mě nenudil, Ed je šíleně charismatickej, Mikke sympatickej a stejně tak hlavní hrdinka. Film, kterej mohu vidět častěji a nemyslím si, že by mě brzo unudil. A není to zásluhou jen úsměvu Eda Westvicka . ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

Reklama

Anduril 

všechny recenze uživatele

Náhodou pekná romantická komédia. Je to asi film zameraný najmä na ženských divákov s romantickým vnímaním. Nájdeme tu aj klasické klišé. Bohatý mladý chalan zaľúbený do chudobnejšej milej peknej baby. Popri tom je na scéne ešte jeho bohatá snúbenica. Ako to asi dopadne? Ale aj toto romantické klišé sa dá poňať zaujímavým a humorným spôsobom. Aj keď to nie je môj žáner, hodnotím ho dosť pozitívne. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Můj ty světe! Anglická popelka na prkně! Celý film jsem se cítil, jako by mi někdo vrážel sirky pod nehty, ale držel jsem se statečně! Dokoukal jsem to bez jediné přestávky na zvracení a měl jsem u toho jen několik hloupých a sexisticky perverzních komentářů. Stále jsem čekal, kdy některá z hlavních protagonistek odhalí alespoň jedno své kůzle a já zbrkle přihodím ještě jednu hvězdu, neboť se k tomu celý ten hloupý film schylovalo, ale nakonec nebyla vidět ani jediná holá prdel. Zcela a úplně mne dorazila závěrečná titulková šou, za kterou jsem paradoxně ještě hvězdu ubral, anžto kalich trapnosti již přetekl. Božínku, tak tohle tedy skutečně ne! 25% ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už tak nějak klasický příběh lásky - Jonny je boháč, má skvělou přítelkyni, se kterou tvoří dokonalý pár a chystají se vzít a do toho je tu Kim, chudá, obyčejná holka, trochu trdlo, která pracuje pro Jonnyho otce. Každého asi napadne, jak to dopadne. Film má plus za prostředí, do kterého byl zasazen a za to, co bylo "kolem", jako jízda na snowboardu a sem tak nějaká vtipná scéna. A největší plus je tu za Jonnyho, kterého hraje Ed Westwick, tomu nejde odolat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Tamsin Egerton zobrala úlohu Georgie kvôli kvalite scenára, najmä kvôli žartovaniu medzi Georgiou a Kim, no a zároveň si chcela zahrať s Felicity Jones. To sa jej nakoniec splnilo, hoci mala obavy, pretože jej postava prišla podobná postave Chelsea, ktorú hrala vo filmoch Sexi internát (2007) a Kolej Sv. Trajána 2 (2009). (Arsenal83)
  • Felicity Jones hrá 19-ročné dievča. V skutočnosti mala počas natáčania 27 rokov. (ywo666)
  • Ed Westwick šiel do natáčania ako už skúsený lyžiar, lyžoval od 12 rokov, ale nebol trénovaný na snowboarde, mal za sebou iba jednu lekciu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama