Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (77)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

"Ujetějšejší a ujetějšejší," jak by řekla Alenka a pak by si na vzpamatování přihnula z podezřelé lahvičky s autoritativním nápisem "Vypij mě". Jo, tenhle film je místy brutálně vtipná, hodně nelogická a sem tam i nechutná jízda. Akorát kdyby příběh scénárista zkontroloval i ve střízlivém stavu. Snad by mu došlo, že spoustu věcí nechal nedořečených a nevysvětlených. Divák si pak připadá, že vpadl rovnou doprostřed rozběhnutého příběhu a nikdo mu nedá žádné vodítko, co a proč se vlastně děje. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Ujetý mix Interstate 60 a Davida Lynche, buddy a teen komedií a nezávislého sci-fi. Těžko popisovat film, v kterém se každou vteřinu může stát úplně cokoliv - navzdory dada vyprávění a surrealistickým momentům se ale film pevně drží své story a především, dokáže si po celou stopáž udržet "feeling good" pocit, o což šlo asi především. ()

Reklama

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších a nejoriginálnějších béčkových WTF filmů překypující geniálně absurdními nápady a hláškami. Pokud přistoupíte na jeho do-nebe-volající-píčovina styl, budete se bavit jako nikde jinde. Zcela unikátní snímek - nic ve srovnatelné míře jetého a zároveň dokonale stylového jsem ještě neviděl. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak do tohodle jděte jenom s hodně otevřenou myslí. Až na takovýhle mimózní úlet jsem nebyl připraven. Nedokázal jsem se naladit na tu správnou notu. Mít něco v žilách by asi pomohlo. Pro mě v podstatě kravina s pár světlejšími momenty. Něco jako Troma bez přehnaných nechutností a s jen neškodným gore. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy. Don vedel , do čoho ide. Ak si niekto nevšimol finále s " prstotitulami " tak hodnotí , ako hodnotí.Kráča o konverzačku , ktorá ponúkne viac , ako vyliate črevá. Don, totiž ovláda ! Ide totiž o H-pokec s H- vsuvkami, obalenými v H- Cosca H - kabáte. Na Phantasm 5-Y Ti obkročmo kašlem. Myslím , že to je asi všetko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely od Davida Wonga. (Corpsegrinder)
  • Režisér Don Coscarelli sa dostal k románu Davida Wonga náhodou, upozornil ho na neho email z Amazon.com, ktorý mu ju odporučil. Hneď ako si prečítal, o čom to je, nadchlo ho to tak, že sa rozhodol natočiť film. (beso74)
  • V knihe nie je upresnené, kde sa dej odohráva, vo filme je ale situovaný do fiktívneho mesta Sherwood, Illinois. (beso74)

Reklama

Reklama