Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem schopnej překousnout i ty největší slátaniny typu Ordinace a byl jsem smířenej, že nic zoufalšího už vlastně ani nelze vysílat. Tento skvost se tomu ale suprově vyrovnal. Telenovela v roce 2011 v hlavním vysílacím čase, jak za dob Esmeraldy? A já, bláhovej si myslel, že je to nějakej vtip. Naprosto absurdní, ale pojďme už hodnotit. Telenovela je to přesně jak má být - hodná, nevinná Šeherezáda, která má typický problém (když není něco hlavní postavě, tak jejím nejbližším), debilní zápletka, herecké výkony se nevidí ani z vlaku, tupé dialogy, typická telenovelská "mrcha", typická telenovelská "hudba", rádoby dojemné a srdceryvné scény. Až se do žánru připíše "Komedie", dám tomu 2*, ale jako to, co to má být, nemůžu jinak. Nu, což! :)) Mně je to docela fuk, jen lituji lidi, který se koukaj jen na to, co jim TV program nabízí, i když věřím, že si to stejně svý diváky najde i dobrovolně (ale že by to lámalo rekordy, to doufám, že snad ne)... PS. Kolikrát v jednom díle brečí, to snad ani nejde spočítat! // Ha ha, takže Nova nám už ten svůj hit, který dobyl Evropu přesunula na 17.30 hod., to byl asi už vážně hodně velkej přešlap. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Markizáci asi nakúpili niekoľko ton sušených datlí na vianočný stôl, keď im Turci k tomu pribalili aj túto vec, ako bonus. Každý normálny by s tím naložil, ako s darovaným koňom a šupol to do skorých ranných hodín ideálna doba 03:00. Nie, oni to hodia rovno do primetimu okamžite po novom roku a hneď dva krát do týždňa. Neviem, či je to odplata mužskému pokoleniu za pohárovú stredu, alebo je to súčasť dohody medzi výčapmi, barmi, pubmi, krčmami, putikami a inými podnikmi podobného zamerania o zvýšenie návštevnosti. Ak áno tak prečo som kur*a ostal doma? Skrátka po pár minútach a troch ženských hysterických výkrikoch "buď ticho, aby mi nič neušlo" hrdo dekorujem tento výplach žalúdka a lobotómiu v jednom odpadom! ()

MikaelSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nehnevajú starší príslušníci mojej rodiny a ostatní fanúšikovia, že som ich srdcovku vyhodil do koša, ale toto je fakt sila. Videl som dokopy možno hodinu z celej nekonečnej série, aj to iba z toho dôvodu, že sa to v utorky a stredy prelína s Ligou Majstrov, ale neviem ako sa k tomu slušne a cielene vyjadriť... :'-o ()

burina

všechny recenze uživatele

Mám jednu radu pre tých, ktorí túto telenovelu neznášajú a kydajú na ňu: Nepozerajte to! Vyhodte televízor von oknom, prepnite na Kleopatru z Turca alebo Ordináciu. Je mi to jedno, len prosím, dajte nám ostatným pokoj. Celkovo ma ten rozruch prekvapuje, akoby sme neboli zvyknutí, že nám naše televízie ponúkajú debilné seriály už roky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)
  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)

Reklama

Reklama