Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Třeba lituji dabérů, že to museli nadabovat a to tam jsou ke slyšení špičkový dabéři. Sedět ve studiu a dabovat tuhle hrůzu je fakt za trest. Já bych ten seriál vzal, hodil na hromadu a zapálil jako vatru. Soudný člověk tohle nemůže sledovat. Viděl jsem jen útržky, ale i to stačilo. Film je vyhodnocen jen jako 17 nejhorší seriál, ale já jsem neviděl nic horšího než je tohle. ()

triatlet

všechny recenze uživatele

Bouchy a duklák ve svých komentářích vystihli podstatu, jak přistupujeme k netradičním věcem. Zatím jsem neviděl, ale už si o tom šuškají lidi i ve frontě na poště (kvůli tureckému způsobu života se na příběh asi dívat nebudu). Přes zeď jsme zaslechl hudební doprovod a ten ja skutečně didakticky využitelný. Melodie jsem se málem lekl a až budu chtít vysvětlit, co je to patos a tklivost, pak doporučím. Zeď se pod tíhou patosu a tklivosti totiž málem zbořila a já jsem nedopatřením málem viděl kousek telenovely:-) ()

Reklama

pools odpad!

všechny recenze uživatele

"Dodneška si stojím za tím, že je to dobrý produkt, který nefungoval ne proto, že je špatný, ale proto, že lidé, kteří píšou pro noviny, blogy, internetové servery se do něj pustili, ještě než se objevil v televizi. A pak už se to jen vezlo, diváci uvěřili, že je to špatný seriál a dopředu ho odsoudili," vidí pravou příčinu neúspěchu Šeherezády. [Alex Ruzek, programová ředitelka TV NOVA] ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Ono na to zkoušelo koukat 9700 (v okamžiku psaní komentáře 3600) lidí, co chodí na csfd? Proboha... Nemůžu si je všechny smazat ze statistik, nebo tak něco? Ještě že alespoň ten canakja a verbal mají nějakou soudnost :)) Cože? Jen 180 dílů? Půl roku denního vysílání a bude konec? Pak dáme hned reprízu, co? V nějaký atraktivní čas... třeba 4:30 ráno... ()

Zíza

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně jedna z těch mála věcí, které nebudu ani zkoušet, protože se (oprávněně) bojím, že bych dala odpad! a ten já sakra nerada dávám. Nepustím, budu spokojená, nebudu mít sice o čem se bavit s milionem a půl lidí, ale to přežiju. Ale je to poprvé, co vidím hodnocení složené jenom z odpadů. Zajímavé, chudáci Turci ^^ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)
  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)

Reklama

Reklama