Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Phobia

všechny recenze uživatele

Včera při přepínání čumibedny se mi to mihlo před očima a vědoma si zdejších nadšených ohlasů, chvíli jsem na (v) kanále zaparkovala: dva kožení, nesympatičtí ksichti sedí u stolu a vedou toporný dialog o fekálii, do toho burácí dramatická hudba. Celých nekonečných 10 sekund čekám, kdy konečně naběhne na scénu ten masový vrah s motorovou pilou... pak ztrácím trpělivost a zachraňuji si příčetnost úprkem na "Jmenuji se Earl". Mám stěží odolatelnou chuť být solidární a ten odpad sem hvízdnout taky, čistě jako výraz mého odporu k sračkonovelám. Ale 10 vteřin je na férové zhodnocení fakt málo a víc času ze svého života tomuhle tureckému hlenu nemíním věnovat. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu mám zvláštní pocit. Kladný i zároveň záporný. Velmi je mi sympatický majitel společnosti. Líbí se mi jeho vystupování a též "kamenný" úsměv:-) Šeherezáda mě připomíná lehce Mahulenu Bočanovou:-) Není to dokonce ona?:-) "Miluju" lidi, kteří když uvidí žánr telenovela, tak ji hned "hází do odpadu":-) Kolik jste viděly dílů? Tuto telenovelu řadím mezi ty lepší. Hodnotím dvěma hvězdami a to hlavně díky skvělé hudbě. ()

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Nehodlám se na tuhle telenovelu ani dívat, tudíž mi nenáleží ji hodnotit. Ovšem malý komentář přiložit můžu:) Popravdě trošku mi přijde, že řada lidí, to tu ani neviděla a přesto dá odpad jen proto, že se jedná o telenovelu a že ji každý pomlouvá. Strašně ráda bych tomu sice ten odpad hodila, ale nehodlám si zničit moje oči na takové blbosti (co já vím, možná by to bylo i na hvězdičku:D), bohatě mi stačily ukázky a 15sekund, co jsem viděla, když jsem mířila do kuchyně pro nějaké jídlo, a bohužel maminky se na to asi rády dívají (popravdě,co vím, tak řada maminek a babiček mých kamarádů se na to dívá). Teď už se díky TV Nova na televizi opravdu dívat nemůžu a jen doufám, že tento program brzy přemístí na sledovací čas, který mu náleží, což je kolem 8-9 ráno. Tímto se loučím s touto telenovelou a doufám, že už o ni nebudu muset nadále stále slýchat. (Zdá se mi to, nebo se to opravdu řeší už úplně všude?) ()

triatlet

všechny recenze uživatele

Bouchy a duklák ve svých komentářích vystihli podstatu, jak přistupujeme k netradičním věcem. Zatím jsem neviděl, ale už si o tom šuškají lidi i ve frontě na poště (kvůli tureckému způsobu života se na příběh asi dívat nebudu). Přes zeď jsme zaslechl hudební doprovod a ten ja skutečně didakticky využitelný. Melodie jsem se málem lekl a až budu chtít vysvětlit, co je to patos a tklivost, pak doporučím. Zeď se pod tíhou patosu a tklivosti totiž málem zbořila a já jsem nedopatřením málem viděl kousek telenovely:-) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)
  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama