Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No ona to zas tak buhvíjaká sračka opravdu není. Chtěl jsem si ověřit ( po dlouhé době ) zda mám davat na zdejší hodnocení nebo ne. (ne). Co mě táhlo se na tenhle film podívat byli samozřejmě herci, tam chyba podle mě nebyla. Příběh špatný nebyl, ale byl hrozně děravej a trochu pitomoučkej (třeba řezník). Vytřískat se z toho dalo mnohem mnohem víc. Každopádně fim hezky odsejpá a já jsem se tak nemusel moc nudit. Na páteční večer s popcornem a se skotskou v ruce je to tak akorát :)). P.S. akci nečekejte. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkem nadějně, ale potom bum a konec. 50Cent je naprosto příšerný a přijde mi, jak kdyby si sám napsal scénář, který je úsměvný, i když to tak asi nebylo myšleno. Trapné dialogy, trapná akce. Pár chvilek Coutureho bylo dobrých a Bruce Willis byl naprosto skvělý, jako vždy. Ryan Phillippe není špatný, ale takovéto role hrát nemůže, protože ho nejde brát vážně. Nevadí mi americké akčňáky bez hlubší myšlenky, ale tohle nemá ani tu nejmenší. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Anglicky SETUP, česky(slovensky) PODRAZ. Bohužiaľ, na tento film platí ten druhý výraz. Mohlo by to dopadnúť lepšie, keby scenár bol prepracovanejší. No a B. Willis? Dva-tri dobré hlášky, ale to je všetko. Ale to už pre dnešné akčné filmy nestačí. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Debilní scénář, ještě debilnější zpracování a i přes svou kraťoučkou stopáž vlekoucí se jak opilá želva. Tvůrci vůbec neví, jakým dojmem má daná scéna na diváka působit. Vychází z toho situace jako pokusy o parodii se zcela vážnou tváří (mám na mysli odkazy na "Pulp Fiction") a podobně. Náš hrdina nejenže je často na dlouho dobu zcela přehlížen, prkennost „50 Centa“ navíc způsobuje, že ani tu omezenou dobu před kamerou sám neutáhne. Když k tomu přidáme tragickou filmařskou stránku s malým množstvím špatné (resp. levně vyhlížející) akce a kupříkladu i nevkusnou prací s kamerou, je pro mě opravdu záhadou, jak tam tvůrci dostali Bruce Willise, jehož několik málo scén (zhruba 10 minut … ve filmu, na jehož posteru se tyčí hezky v centru a nejvíc na očích :-D) zároveň představuje nejsnesitelnější části jinak hrozného počinu. 30% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama