Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

mourinho 

všechny recenze uživatele

44%? Co zase blbnete? Aha, už asi vím. Všichni čekáte novou Willisovku a on se tam mihne jen ve vedlejší roli. No to snad ten Gunther nemyslí vážně? Jsem přesvědčený, že kdyby tam Bruce nehrál vůbec, bylo by zdejší hodnocení mnohem vyšší. A nebo by stačilo, kdyby si s Curtisem možná jen vyměnily role. Ale tak už to bohužel bývá. Pro mě rozhodně solidní krimi. ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Trhák to není, herecké výkony průměrn, příběh stokrát omletý, 50 cent kterej se do filmu prostě nehodí a scénář hodně špatně napsanej, ale zase na druhou stránku, film obsahuje pár detailů které ve většině filmů neuvidíte. To, a občasně příjemná atmosféra s poslouchatelným soundtrackem (kterej pořád někdo v autě vypíná), dělá z filmu podprůměr co dokáže zaplnit jinak obyčejný den. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podpriemerne krimi v dost videnych, nudnych scenach, ktore obcas dokreslilo nieco pozitivnejsie, ale dost zriedkavo. Bruce Williis toho moc neukazal, co je v jeho silach, ved ho ani dokopy poriadne neukazovali vo filme. Cely film sa nejako stale viac a viac utapal do smrduteho bahna v nejakom mociari, skade sa nie a nie vyhrabat na pevnu zem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK JSEM TAM LEŽEL A LAPAL PO DECHU, POZNAL JSEM, ŽE MI DAL BŮH DRUHOU ŠANCI. ALE BYL JSEM BLBEJ, ABYCH SE JÍ CHOPIL. CHTĚL JSEM SI VZÍT, CO MI PATŘÍ.“....... /// O chlápkovi, kterej ukradl diamanty, ztratil kámoše (oba) a dostal druhou šanci. Jenže Sonny je lepenka na problémy a místo, aby byl rád, že žije, cpe chlápka (mrtvýho) do kufru. Film je plnej děsivejch zločinců, kteří jsou zároveň naivně debilní. Sonny není B.Willis. Ten tu hraje (?) strašlivýho mafiána a ty von neumí, ani když mu do držky nevkládaj takový sračky. Když už si myslím, že to nemůže bejt horší, přichází neskutečně zajímavě rozlousknutá zápletka. DĚLÁM SI PRDEL !!! Konec jen zapadá do celkovýho děje a shazuje příběh ještě víc (a hlavně níž). Netěšte se na Willise. Nečekejte akční film. Svý dostanete jen jestli máte všude (v kabelce, na wc, v autě, ve slipech, v ipodu) fotky 50ti Centů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc by sem chtěl vidět při práci řezníka od Mc Donalda. 2.) Bruce Willis je moje nejoblíbenější záporná postava. 3.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Jedinou zajímavou věcí na tomto filmu je fakt, že v něm hraje Bruce Willis, jinak je to velmi o ničem. Příběh je plný otřepaných klišé, a i když se v něm pár vtipných momentů najde (třeba když má Petey „nehodu“ s pistolí), v globálu je to prostě děsná kravina. O hereckých kvalitách rapera Curtise "50 Cent" Jacksona je možná až škoda psát, takže ho přeskočím a vrhnu se na hvězdu největší, tedy Bruce Willise. Bruce svým charisma strčí do kapsy celý ansámbl i s režisérem a zašlape je do země s takovou elegancí, že mu sami ještě zatleskaj. Tak nějak nerozumím tomu, proč se herec jeho kalibru nechal přemluvit k účinkování v tak očividně špatném filmu, ale asi neměl zrovna do čeho píchnout. Jenomže ani bravurní Willis to prostě nezachrání. Scénář je natolik slabý, nevěrohodný a hlavně děravý, že dokáže diváka odradit dřív, než to vlastně celé začne. Z mého pohledu naprosto zbytečný film, na který se velmi rychle zapomene. A plně po právu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama