Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (448)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Na Killing Them Softly jsem se docela těšil, Brad Pitt v drsné kriminálce, proč ne, že? Bohužel, tenhle film není drsný, ani zábavný, ani dobrý. V některých momentech mi přišlo, jako by režisér viděl film Drive a řekl si: "Hm, udělat akční snímek v pomalém tempu, to zvládnu taky!" a šel natáčet tento film. Ale kde v Drive kraluje soundtrack a hutná atmosféra, tady nedostanete nic. Atmosféra minimální a příběh totálně utopený v nudě. Nejhorší na tom je, že film má nějakou pointu a pokud jste v půlce filmu neusnuli, neumřeli nudou či nevypnuli televizi, tak víte, že scénář opravdu není špatný a film jako takový má co říct. Konec konců, finální dialog Brada Pitta se určitě stane legendárním. Ale krom toho úplného konce mám jinak problém najít na tomto filmu cokoliv zajímavého. Za to, že jsem neusnul a dodíval se, za Brada, který se snažil a za ten scénář nakonec těch 30 % dám a věřím, že další projekce z mé strany nehrozí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Řemeslně nadprůměrně odvedená práce, bohužel na bezvýznamném a průměrném scénáři.Přišlo mi to jak 20 minut dialogů napsaných Tarantinem, rozvlečených do neuvěřitelné stopáže 97 minut.Co na tom že dialogy a hlášky mají sílu, když to celé vyzní do ztracena.Naprosto nedotažené dějové linky ( vše kolem zabijáka Mickeyho, zatčení a osud toho špinavýho lovce psů ) iritující vsuvky s proslovy amerických prezidentů, které ve finále dají tomu mafiánskému guláši jakýs takýs smysl a tak na půl vám řeknou, co tím vším chtěl Andrew Dominik vlastně říct.Osobně si myslím, že se s Bradem jen hrozně nudili a chtěli si natočit svoje vlastní Gaunery řízlé Pulp Fiction a nakonec jim to celé ve střižně vošukali bratři Weinsteinové, jinak si za ty nedotažené věci a plytký scénář zaslouží Dominik spíš ironický úsměv a ne pochvalu.Momentky to mělo ovšem slušné a je k nevíře, že to docela uteklo a moc to nenudilo.Lépe natočené vymlácení duše ( z Liotty ) jsem dlouho neviděl a to je přesně to, co dělá celý film....výkon pitta, drsná eRková akce a hlášky. ,,Zlato, jestli chceš spropitný tak příště nasazuj kondom pusinkou a nedělej ze svý prdele národní poklad, jsi kurva pro krista!´´ 65%. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Killing Them Softly je slušná gangsterka, nechýbajú v nej drsné vraždy, lúpežné prepadnutie, zločinecké narábanie ani charakterný zabijak, stojaci vo svojej uvedomelosti niekde nad všetkými ostatnými. Režisér si proste urobil zoznam a postupne odškrtával všetko, čo sa mu do filmu podarilo pretlačiť. Film mal určite šancu predrať sa medzi klasiky žánru, bohužiaľ svoj ​​plný potenciál rozhodne nevyužil. Ak je chyba na strane režiséra či knižnej predlohy, to nedokážem posúdiť. Pokiaľ ale máte gangsterky radi, neváhajte ani chvíľku, rozumne nastavená dĺžka filmu vám zas toľko života neodkrojí a možno si Killing Them Softly zamilujete. Koniec je skvelý. Aj vďaka tej skvelej hudbe. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Je velice dobře možné, že jsem nepochopil, co se mi tvůrci snažili říct. Tuším, že to bylo něco o povaze či metaforické duši současných Spojených Států - pokud však u filmu máte neovladatelnou snahu dívat se na hodinky cca od páté minuty snímku až do závěrečných titulků, je dost pravděpodobné, že chyba nebude jen na vaši straně. Nějak jsem postřehl, že se tvůrcům moc líbí The Sopranos (hej, mě taky!) a Tarantino, soudě podle stylu a témat dialogů a ústředního tématu. Co mi nedochází je jednoduše to, proč by se na tenhle film měl kdy někdo podívat - na vině je pro mě především ani-ne-tuctový scénář, který by z močůvky zívání Pitt s Gandolfinim nevytáhli, kdyby vystřihli nejlepší výkony svých kariér - nejde o to, že by tady byli špatní, jsou prostě repliky a scény, které neprodá nikdo. Navzdory vší té nudě je tady k nalezení hrstka slušných vtipů a dobrých herců, takže se to se zatnutými zuby do konce dodívat dá. A pořád je tu ta možnost, že to šlo jen hodně mimo mě osobně, takže jestli máte chuť- dejte si... 30% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Amerika nie je krajina. Je to iba biznis. A teraz mi kurva zaplať!..." Celá táto trochu ukecaná gangsterka sa točí okolo finančnej krízy, ktorú síce režisér nepchá divákovi priamo do deja a dialógov, ale reči o nej tvoria takú kulisu a atmosféru, ktorá sa šíri z každého rádia a televízora. Ak niekto prekvapil, tak určite R. Liotta, ktorému úloha sadla, rovnako tak B.Pitt, ale na to sme si už zvykli. Gandolfini bol fajn, ale nakoniec ostal nevyužitý, čo ma trochu zamrzelo. Na gangsterku je to trochu viac ukecané akoby sa patrilo, ale celkovo som sa nenudil. Na pozretie fajn, ale dieru do sveta s týmto režisér neurobil. 60%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v březnu roku 2011 v New Orleans. (Haretix)
  • Brad Pitt nebyl jen jedním z protagonistů. Se svou společností Plan B stanul také mezi producenty. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama