Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběhově nic extra zajímavého, nad čím bych si „sedl na prdel“. Objeví se tu ale několik zajímavých vtipných i drsných hlášek a situací. V Americe se asi ve velkém kradou čivavy a krysaříci, no a přepadávají nelegální herny…Co se děje týče, viděl bych to na podprůměrnou záležitost, ale musím uznat, že taková scéna s odprásknutím ve které zařval Ray Liotta byla velmi pěkně udělaná a ani efekty nebyli špatné. Brad Pitt se však objevil v mnoha lepších filmech a zároveň i jeho výkon byl dost průměrný. Když zavřu oči, tak tomu ty průměrné 3 hvězdy vlepím, ale vidět už to znovu nepotřebuju. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dosť ukecaný film. Mal však zvláštne príjemnú atmosféru. Páčil sa mi jeho vizuálny štýl. Vlastne sa mi veľmi páčil. A záverečný monológ je viac než výstižný. Dokonca ani nevadili tie politické kecy, čo slúžili v niektorých scénach ako podmazy. Nejako som ich nebral moc na vedomie. Zvláštny dojem, ale rozhodne dobrý. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Až je mi líto, že musím dát jen 3 hvězdy, poněvadž v detailech bývá síla a v těch je Killing them softly opravdu skvělý. Režie Andrew Dominika je výborná a najde se i pár opravdu luxusních scén, které mě utvrzují v tom, že Dominik to v sobě má, a že čekání na jeho další film bude mít smysl. Killing them softly mě bohužel minul tématem (politická a společenská situace USA) a atmosférou, která není nikterak přívětivá a postrádá jakékoliv světlo na konci tunelu. Stejně jako Paul Thomas Anderson je ale i Andrew Dominik má velká naděje do budoucna a pevně doufám, že další Jesse James ještě přijde. Každopádně 57 procent? Neblbněte lidi. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto, ale keď postarší človek s nadmernou plynatosťou vypustí jemný závan v preplnenom autobuse, tak tomu sa hovorí Tichý zabijak. Zámerom tvorcov tohto filmu bolo teda asi už názvom naznačiť, že sa bude podobať skôr spomenutému plynu. Každý kúsok scenára, každý dialóg zaváňa amatérstvom a snaží sa pôsobiť len drsne a vulgárne, pretože nemá čo priniesť a čím prekvapiť. Úplne zbytočný film. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Taková lapálie s vybranou černou hernou a co to udělá parády! :-) Potřebujete k tomu jen dva kouzelné břídily, z nichž jeden zatouchá i přes obrazovku, nešťastníka provozního výše zmíněného brlohu, prudu zabijáka, co nesmí opustit město kvůli nehlášené brokovnici k lovu hus, Brada Pitta, který si potrpí na stylové a něžné popravy, kapku coenovského stylu a zábava je na světě! Události se odehrávají na pozadí rozhraní vlády dvou prezidentů a začátku finanční krize, která aktéry formou antivlastenecké agitky provází na každém kroku a v nevábných lokalitách, kde bych proti své vůli určitě bydlela, kdybych ve Státech toužila zapustit kořeny. O navýšení slušného průměru rozhodly raušové zatmívačky (které jsem si musela vrátit dvakrát), několikanásobně pojištěný a hutně zpomalený Trattmanův konec a věty typu "nejsme jediní chytří na světě", což korunoval Brad konečným výrokem, hned po tom, co ošklivě pomluvil Thomase Jeffersona: "V Americe jsi na všechno sám, Amerika není země, je to jen byznys. A teď mi kurva zaplať!" ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně, kdy Jackie Cogan (Brad Pitt) vraždí Markieho Trattmana (Ray Liotta), je ve zpomaleném záběru zřetelně vidět, že vystřelené nábojnice jsou ze slepých nábojů. (HectorHagman)
  • Brad Pitt nebyl jen jedním z protagonistů. Se svou společností Plan B stanul také mezi producenty. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama