Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý, takmer non-stop akčný thriller mi svojím tempom pripomenul tiež francúzky thriller Limit. Časť filmu sa odohráva i vo väzení, čo atraktívnosť filmu ešte zvyšuje. Časté zvraty a neustále číhajúci policajti, ktorí sú utečencovi neustále za chrbtom robia z filmu doslova adrenalínovú jazdu. Občas ju zatemní vydarená dejová linka s masovým vrahom a jeho nevinne vyzerajúcou priateľkou, po ktorých pátra zase hlavný hrdina. Remeselne veľmi zručne urobené súboje a akčné scény ponúkajú v spojení s dobrým príbehom akčný výplach, aký hollywood už ponúkne málokedy. Francúzi filmovú fabriku na sny zastupujú skvele. 80% ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

akcni honicka zlodeje s policii v zadech, cil vypatrat unosce sve dcery... to je asi tak vse z pribehu, takze v tomto smeru dost zklamani... vse je ale natoceno tak dobre, ze se clovek nenudi... hlavni predstavitel mi sedel perfektne, Alice Taglioni, coz me zklamalo, mi nesedela vubec a to jsem se na ni fakt tesil ;) jedine co me primo stvalo, byla nesmrtelnost hlavniho hrdiny, ktery nema ani spetku pudu sebezachovy a je to vicemene terminator :) konec taky dost slabej a proto, ikdyz jsem se docela bavil, nemuzu dat vic nez 70% ()

Reklama

Dr Lizal 

všechny recenze uživatele

Velmi mě v téhle docela nadupané akční běhavce překvapil Albert Dupontel. Netušil jsem že má za sebou stejný výcvik u Treadstone jako Jason Bourne... Narozdíl od něj však Alby ví proč a kam jde. Škoda toho amerického konce, ale jinak dávám (pouze kvůli sympatické policistce Claire Linné ) horší 4 *. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dravé, akčné, napínavé. K tomu pridajte francúzsku réžiu v znamení najlepších belmondoviek, vymažte z pamäte spojenie francúzska akcia-Besson a neváhajte si pozrieť jeden z TOP tohtoročných thrillerov. Nielenže si doprajete originálnu adrenalínovú jazdu, ani scenár neostáva pozadu, a kamera a strih dostávajú dva palce hore. 85%. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle je víno !! Svižné krimi říznuté s dostačující dávkou napětí. Jednoduchý záporák, vždy pěkně oblečen, působí mile a přitom každého mate. V tom co dělá je nekompromisní a potřebuje toho víc a víc. Všechny postavy se mi moc líbily, prostředí krimu a jasné bitky, všechny ty honičky, závěrečný pozdrav z Maroka. Bombastyčnost !! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)
  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno