Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Siddharth vedie všedný život predavača kníh do doby, než sa jeho telefónne číslo náhodou objaví na letáku dobročinnej linky pomoci. Odrazu už po nociach nemôže spávať, lebo mu vyvolávajú zúfalí ľudia, ktorých musí odhovoriť od samovraždy. Keď pomôže Mishke, neskončí to s jedným telefonátom - vznikne priateľstvo. Obaja introverti teraz majú niekoho, s kým sa môžu rozprávať o všetkom. Čo sa však stane, keď sa dvaja cudzinci náhodou stretnú - a jeden z nich vie, koho má práve pred sebou? (Remini)

(více)

Diskuze

Remini

Remini (hodnocení, recenze)

Ahoj Dudek :) Humor  v bollywoodskych filmoch je často od veci - väčšinou o 'funkciách tela' alebo o narážkach na udalosti a osoby, ktoré sú mi neznáme (podporované prehnanou gestikuláciou). Jhootha Hi Sahi bol už aj s tým iný, že hlavní predstavitelia pracovali. Nepamätám si, kedy som to videla naposledy :D Mne pripadal humor dobre zakomponovaný do deja, opieral sa o situácie, ktoré mali zmysel - asi na mňa zapôsobil aj fakt, že mám kamarátky, s ktorými sa dostávam do podobných eskapád :)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Remini: Zdravím. To přirovnání k sitcomům jsem prostě z komentáře vyjmout nemohl. Už od první chvíle na mě tak snímek působil. Hlavně z počátku i skladbou děje, která se opravdu podobala vrstvení několilka dílů. Každý díl jakoby začínal příchodem do knihkupectví, kde je Sidd uvítán vtipem a ukončen večerní sekvencí. I použitý humor je situační.

Reklama

Reklama