Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidní jednotce Never Back Down, určené především boys n girlz kteří vyrůstali s Bravíčkem pod peřinou se MJW pokusil o víc dospělácký druhý díl. Na jeho režisérskou prvotinu se mu to povedlo nevídaně dobře a sakra překvapil. Pokud se film drží tématu nemám výtku, bohužel i MJW si nemoh odpustit pár rádoby blbých romantických či rodinných neshod a tím film krapánek praštil do nosu. Zajímavý je sledovat proměnu šikanovanýho emoboje v mlátičku na maso, ono se tomu klukovi ani nemůžem divit že dopad jak dopad. Další minus je chybějící pořádnej záporák, jak sem psal emařovi z Comic Conu sem se nedivil. Ale čím je film skvělý a dost povedený sou právě fajty, sic žádné antigravitační virgule čí lítaní nad ringem alá Adkins, ale i tak povedené, a hlavně reálné krátké zápasy kde se prostě jeden nebo druhej po pár ranách skosí k zemi. Ještě bezva fakt, že si MJW nehraje na žádnýho filozofa co se thulil v Holandsku a poznal jinou dimenzi myšlení...... ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psala, mám slabost pro mláticí filmy a když tam navíc ještě pobíhá pár namakanejch borců do půl těla...Abych to shrnula, příběh neni nic extra, jedná se spíš o bojové a tréninkové záběry, než o nějaké zapletené dějové pozadí. Nicméně se na to ale dobře kouká :D Povedená je i kamera a hudba. Chápu, že je asi hodně složité natočit solidní bojový snímek s kvalitním příběhem, ale na druhou stranu je pravda, že po 60 minutách má člověk celkem dost stále se opakujícího scénáře a jen tuší, že se nic nezmění až do konce. A ještě nesmím zapomenout vyzdvihnout Evana Peterse v roli bojového dohazovače. Silnější dvě hvězdičky. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká sranda, pri ktorej sa netreba zamýšľať nad obsahom a dejom, neriešiť dialógy a konanie, ale sledovať súboje a vychutnávať atmosféru. Bohužiaľ, to tu trochu chýbalo. Jednotka udala smer, s kvalitným obsadeným a peknými súbojmi. Dvojka chcela pritvrdiť, viac MMA, viac vymakaných profíkov. Človek by trochu čakal, že súboje budú aj počas prvej hodiny a nie že všetky sa koncentrujú až na samotný Beatdown,´Keď už sme pri ňom, fightov nebolo málo, ale od profíkov som čakal predsa len trošičku viac. MJW v roli režiséra nesklamal, ale ani neprekvapil, v roli učiteľa potešil ( to čo predvádzal na hrazde, no wow ) aj keď ho veľmi nemusím. Ale páčilo sa mi, ako bol vykreslený tréning a jednotlivé štýly. To bolo fajn. Preto slabé 3 z 5 ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem celkem zklamán. Už to neni to co to bylo. Bitky jsou slabý a je jich málo. Příběh taky za moc nestojí. Michael neukáže ani 1/10 ze svýho bojovýho umu . A je to už od začátku všechno jasně nalajnovaný a člověk předem ví jak to dopadne. Je to škoda. Ale jako popcornová oddychovka v neděli večer to ujde, 45 %. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý fight film, který nejvíce trpí absencí čehokoli co by připomínalo děj a neuvěřitelnou naivitou toho co je divák nucen sledovat. Ilegální zápas s monstrózní reklamní kampaní na internetu, nabušený geekovský prodavač komixů jenž s klidem po chvíli tréningu dokáže přizabít tři chlápky a ubohá milostná konstrukce, která má podtrhovat nevyjasněné vztahy mezi hlavními postavami - to nemůže fungovat a také to nefunguje. Dvě hvězdičky za bitky na standardní úrovni které neurazí nikoho kdo rád pozoruje rozbíjení tlam. Nic víc bych ve filmu ale nehledal. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama