Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Totálně Americký film. Úplně vidím jak si někteří lidi po shlednutí tohoto filmu hrozně přejou být taky v takové jednotce a jak žerou kažé slovo od začátku do konce, problém je, že to jsou lidi kteří mají max. 10 let. Celé je to hrozně směšné a trapné a už si toto nikdy nepustím. Nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat, protože to asi skoro nikdo stejně nebude číst - napíšu tady jen jednu věc a to je perlička na dortu - když na konci hlavní hrdina osvobozuje svou holku a střílí do nálože tak utíká se svojí holkou rychleji než kulka.. Takový novodobý rambo-terminátor.. :-D. Jen protože jsem se dokázal dodívat až do konce dávám 1/5. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je řídký, mírně viskózní, hnědý, smrdí a je plný překvapivých zvratků a duchaprázdných dialogů! Jediným čnějícím pozitivem je Herr Macht v roli detroitského Komorouse! Náramný sympaťák! Ňuňavý blondýn s kukučem bezbranné topmodelky působící dojmem, že zrovna opustil nehtové studio a nervozně čeká, až mu zaschne lak, aby si mohl plácnout na oči naplátkovanou okurku a pouze v tangách ulehnout do solárka, je přesně to, co si každý z nás dozajista představí pod pojmem tvrdý velitel zásahové jednotky! No, Ang Lee musí chrochtat blahem a klečet u jeho dveří se scénářem k sequelu Zkrocené nory! Také si myslím, že není lepší kandidát na trochu té živočišné kolonoskopie pana Glyhlenhrála při drsném, chlapském rozkleku v opuštěném stanu na úpatí Hardrock mountains, když už toho měl Heath plnou prdel a další účinkování svérázně odmítl! Tenhle Seriózní Wýcvik Arogantních Teploušů jej nepochybně katapultuje minimálně do nějakého nového, machistického videoklipu Eltona Johna! ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálna paľba od navoskovaných členov zbytočného komanda. Aj málo času stačí na nudné motívy a balastom vyplnený scenár od piky. Nič dychberúce, či nebodaj originálne sa nekoná a ste tak svedkom zbytočných lightmotívov o pomste, kde zväčša sa pristihnem ako fandím Patrickovi. NIektorý budú spomínať na časy T-1000, iným ostávajú oči pre plač, že kde tá jednotka urobila chybu. Všade navôkol a pod vedením neschopného filmárskeho dozoru. (videné 30.11.2018, Dajto) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film, to bylo teda otřesný a to ve všech ohledech !!!! Jako hlavní hrdina, nejenže nic nepředvede a ještě nedovede projevit emoce, jako je vztek, lítost, radost a nebo starost o svoje členy týmu. Spoiler !!! Ke konci filmu, kdy část jeho týmu je mrtvá, další člen je těžce zraněný a už nikdy se nechce vrátit do S.W.A.T.U. a zbytek členů je v těžké depresi a zkroušeně koukají do země, jak se sluší a patří, tak se ten rádoby hlavně akční top ten hrdina otočí k nějaký ženský a řehtá se na ni jako kobyla. Na to že tenhle film, má být nonstop akční kanonáda jak tady mnozí tvrdí, tak se tady navíc dost kecá, takže trošku akce lehce před koncem (v obchodě) a docela slušná akce na závěr. A je fakt že někteří členové týmu, nebyli na pěst a Robert Patrick roli záporáka stále zvládá fakt na jedničku, ale těch fatálních hovadin je tady tolik, že i kdybych tenhle komentář protáhl na šest stran á čtyřky, tak budu teprve v polovině. Takže oproti jedničce která sice měla svoje chyby, tak tohle "pokračování" působí jako kolonoskopie, chlapská strana ví co to je za bolestivou záležitost. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako baví mě, jak všichni eště před pár lety čučeli dychtivě na béčka od Intersonicu a teď jim nic není dost dobrý. Jasně, ten film nemá oscarový scénář ani sto milionový rozpočet. Ale je fakt dobře natočenej a Gabriel Macht je sympaťák. Možná to není film roku, ale když si chce člověk vorazit a pustit si něco obstojnýho, tenhle film to bohatě splní. Jsou tu mnohem horší filmy, s mnohem lepším hodnocením, takže to skóre fakt nechápu. Pro mě 70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama