Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Béčková hra na jistotu. Tohle se dalo říct i o prvním SWAT, ten jel ale v rámci žánru (a hlavně doby) v poctivý áčkařině a mohl se spolehnout na skvělý casting. Gabriel Macht se tváří jako Colin, vypadá jako Colin ale rozhodně to Colin není. A takhle jde okomentovat celý film. Pod palbou Vás vůbec ničím nepřekvapí, nenadchne skvělou akcí, ale pokud budete chtít na 90 minut vypnout a pustit něco sympatickýho, hloupýho a akčního, Pod palbou je tím pravým. A jako bonus dostanete několik hrozných televizních triků, strašně přehrávajícího Roberta Patricka a hlavně Shannon Kane v upnutých džínách. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Defeat your enemy. Anyway you can! Môj prvý film, vydaný v roku 2011. Neviem prečo som si vybral práve tento film. Asi preto, že filmy o zásahovej jednotke S.W.A.T. sa mi veľmi páčia. Tentoraz film z podnázvom Firefight. Príbeh rozpráva o skvelom policajnom dôstojníkovi z LA, ktorý je premiestnený do Detroitu, aby cvičil tunajší team S.W.A.T. Tu to celé začína. Od filmu som čakal niečo viac. Príbeh nebol z tých najhorších, akcie tam bolo podľa mňa celkom dosť, ale napriek tomu mi tam niečo podstatné chýbalo. Nie som úplne sklamaný, ale že by som na tento film spomínal, tak to nie. Na film S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení to rozhodne ani z ďaleka nemalo. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nieže by sa z dvojice zlých terminátorov nedalo vytrieskať viac, to by tu však Kristanna musela hrať viac ako pol minúty. Na jednotku to nemá, to je jasné, no pozerateľné to je určite. Tým je fajn a kameraman nemal triašku čoho som sa najviac obával. Na neskoré popoludnie a s absťákom po akčňáku ako stvorené. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Film si zaslouží určitě vyšší hodnocení, za mě sice 65% ale i tak dávám 4* jelikož na video film super, byť na jedničku ztrácí! Příběh stojí na bezchybném důstojníkovi Cutlerovi s L.A., který drží nulové konto mrtvých rukojmích při zásazích za 10let. Jenže když je povolán do Detroitu, vše se obrací a v záchraně bude životů hned několik! Po vybojování velení, se pouští s jednotkou do tréninku, ve kterém má na konci každý získat certifikát. Při prvním zásahu, nezvolí však nejlepšího svého střelce a ten chybuje a teroristu, který drží ženu v budově netrefí! Jenže psychicky narušená žena vezme otěže do svých rukou a se slovy musíte ho zabít si prostřelí hlavu! Záhy se ukáže, když unosce propustí, že se jednalo o tajného agenta, který ženu miloval a nyní chce Paula a jeho jednotku odstranit... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama