Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

tombac 

všechny recenze uživatele

Proti The Host výrazný posun k čisté žánrovce západního střihu, přičemž si film uchovává znatelnou korejskou patinu (humor). Blbý je akorát, sympaticky připomíná osmdesátková a devadesátková sci-fi horrorová béčka, gradaci má ve finále slušnou a úroveň CGI vzhledem k nijak horentnímu rozpočtu (na západní poměry) ujde. Kromě zbytečné humorné postavy může pro fanouška monster horrorů znamenat problém minimum brutality. Sector 7 je natočen tak, aby u něj mohl v kině chroupat popcorn i korejský puberťák. 7/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně pohodový béčko, trochu zábavný, trochu napínavý, ale rozhodně nenudící. Úžasné prostředí ropné plošiny, krásná Ji-won Ha, fajn kamera, dobrá hudba a nezničitelný slizký zabiják. Některé efekty stojí za starou bačkoru, ale čert to vem. Byla to taková hodně levná verze Vetřelce v bláznivém korejském podání :-D, ale moje očekávání bylo na nule, takže proč ne. Za mě 3 hvězdy :) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No co naplat mít to lepší atmosféru dám 4* avšak potenciál nebyl úplně naplněn. Ale i tak velmi v pohodě koukatelný filmek hlavní hrdinka je sakra sexy a příšera dle mého nevypadá tak příšerně jak tu hodně lidí píše ale naopak je celkem k světu. Každopádně film vás poučí že dělat na vrtné plošině není žádnej med a když zrovna nezávodíte na motorkách nebo si navzájem neukazujete jizvy (že by pocta Čelistem? ) tak musíte makat jako barevní. Což korejci splňují do puntíku. Máme tu blbouna, dvě kočky, cool chlápka, dva kaptíky kdy jeden vám přijde fajn a druhej nefajn a dva šílence co bez sebe nedaj ránu. Tuto skupinu doplňuje doktůrek a nováček a víte vy co? Moc k nim netíhněte...skoro všichni zařvou jelikož příšera je žravá a navíc asi nesmrtelná. Fakt to co vydržela bylo neuvěřitelné ale buhužel spíš k smíchu než k obdivu avšak její skákání z moře na ropnou plošinu ukazuje že měla fakt dobrou fyzičku...ale znáte to...stačí jeden vrták a vše je jinak. Doporučuje 7 vrtáků z 10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápad na monster horor z prostředí ropné věže se zdál lákavým a pořádný monster horor jsem neviděl ani nepamatuji, bohužel výsledek je horší než by se mohlo zdát. Ve filmu nefunguje nic, čím by diváka zaujal. Příšerní herci, nepovedená akce, mizerné triky a nulové napětí. Mohlo to být fajnové béčko, ale nemá cenu s filmem ztrácet čas. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Njn, průměrná klasika na korejský způsob. Ničím nenadchne, ale v podstatě ani neurazí, protože existují spousty podobných a mnohem horších filmů, které jsem ani nedokoukala do konce. Tenhle jo. Velkou zásluhu na tom má i skvělá Ha Ji-von, která se pro role drsňaček snad narodila. Už kvůli ní stojí za to, se na film kouknout. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Na předpremiéře pro novináře byl problém s temným prostředím, které při nasazení 3D brýlí ještě ztemnělo a nebylo téměř nic vidět, navíc byl problém se zvukem. CJ Entertainment zesvětlila obraz a zremixovala zvuk na premiéru. (balone)
  • CJ Entertainment oznámilo, že prodej tohoto filmu bude ve 46 zemích po světě, ve kterých bude možno zhlédnout film ve 3D formátu. Česká republika mezi tyto země nepatří. (balone)
  • Zprvu se hovořilo o tom, že by snímek mohl režírovat úspěšný jihokorejský režisér Je-kyoon Yoon (Tsunami (2009), Romantic Assassin (2003)). To ale nebylo možné hlavně z důvodu jeho dalších filmových akvizic, jimž se nakonec rozhodl dát přednost. Na snímku se tedy podílel jen coby výkonný producent. Režie snímku tak připadla jihokorejskému režisérovi Ji-hoon Kim (May 18 (2007), Sector 7 (2011)). (Conspi)

Reklama

Reklama