Reklama

Reklama

Silent House

  • Velká Británie Silent House
Trailer

Obsahy(1)

Film je postaven na skutečných událostech, které se odehrály v Uruguayi ve čtyřicátých letech minulého století. V té době Laura a její otec Wilson připravují chatu na prodej a rekonstruují ji. Laura ovšem začíná slyšet podivné zvuky z venku, které se postupem času přibližují, až se ozývají i ve vrchních patrech chaty. V budově se začínají dít podivné věci. (Holina)

(více)

Diskuze

Uživatel peiton smazal svůj příspěvek.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Tak toto som si o tretej ráno púšťať nemal.....nervák od začiatku až do konca..pointa až tak dych nevyrazila,ale atmosféra bola perfektná.

HonzyR

HonzyR (hodnocení, recenze)

Vždyť La Casa Muda nutně potřebovala remake!! Byl to skvělý film, ale myslím, že tohle bude lepší..

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

sniper18: Já o originálu vím, ale zatím jsem se k němu nedostal. Dostal jsem mnoho doporučení, ale potřebuji spíš čas, kterého je málo. Jasný tohle také nemám rád, vždyť originál není tolik starý. Chápu remaky, které jsou po deseti letech aspoň, ale tohle také nechápu.. :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Pilda17: Tak mne je úplne jedno, či to môže alebo nemôže prekonať originál, pre mňa je dôležité, že keď je niekto odkázaný točiť remake nového filmu, tak to mi o jeho úrovni povie viac než dosť a nebudem s ním strácať čas, takže tento film si určite nepozriem. Chcel som len na to upozorniť ostatných, ktorích to zaujíma a dozeraz o tom nevedeli. Ja som napríklad tiež rád, keď o nejakom filme viem, že je remake, aby som ho náhodou nechválil za originalitu, prípadne mohol porovnávať a podobne.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

sniper18: Hodnocení 52%, myslím že REMAKE by se mohl vyrovnat a podle traileru i překonat originál. Uvidíme až to vyjde, já se těším a originál jsem zatím neviděl, ale v nejbližší době si udělám nejspíš čas... n3uro: Klid on to nemyslí špatně, je to USA remake a ty já většinou taky piskuju, protože oni se snaží po*rat vše co se dá (REC a mnoho dalších remaků)...

n3uro

n3uro (hodnocení, recenze)

 

sniper18: Aby si se nepos... Nesnášim tyhle rádoby znalce a kritiky, co ještě neviděli film a už tu zvrací hnůj. Nechte si to pro sebe, nikdo na to neni zvědavej.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Zúfalstvo američanov nepozná hraníc, to už asi skutočne každá novinka, ktorá aspoň trochu zaujme aj v zahraničí musí mať remake.

Reklama

Reklama