Reklama

Reklama

Motelové pokoje

  • USA The Motel Life (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Motel Life je příběh ostré a hluboké zkoušky bratrství odehrávající se na hranicích Sierra Nevady. Frank a Jerry Lee Flanniganovi se živí drobnými pracemi, hodně pijí a harcují se z motelu do motelu. Jediným únikem jsou pro oba Frankovi fantastické příběhy a Jerryho bohatá představivost. Jerry Lee se ale zaplete do nehody, od které uteče, což oba bratry donutí jet přes celou zem k Annie, Frankově staré lásce. Zatímco se zdá, že jsou oba v bezpečí před zákonem, jejich budoucnost je nejistá kvůli nenasytnosti a všudypřítomnému pocitu viny Jerryho Lee. Režisérský debut bratrů Polských připomíná píseň psance - krásu a naději nachází v kasinech, obchodech se zbraněmi, barech a v jednoduchých lidech, kteří v nich žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (16)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příšerná podívaná. Totálně zbytečný film. Obsazení je super. hirsch, Kristofferson, Fanning, Dorff.. Ale to, co z toho vzniklo je jeden z nejnudnějších kousků, co jsem kdy viděl. Mysteriózní to není ani omylem, thriller prakticky také ne. Těžko se mi hledá pozitivum. Jediná hvězda je proto, že jsem to dokoukal, i když udržet u toho pozornost bylo prakticky nemožné. Nezačínalo to špatně, ale čím dál, tím více se to propadalo do totální sr*čky. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Ľudské osudy sa veľmi často skúšané, koľko vydržíme a ešte o niečo viacej. Príbeh ktorý by napísal sám život. Zimná krajina a pochmúrne motelové izby dodávajú melancholickú náladu. Veľká škoda ale, že Dakota dostala veľmi málo priestoru tešil som sa hlavne ňu. Občasné komiksové spracovanie bolo fajn i keď trošku to stou obrázkovou "vulgárnosťou" preháňali ... Nikdy nesváděj svůj smutek, zklamání, beznaděj na druhé lidi, na okolí. Někdo tě opustil, někdo tě ponížil, někdo ti ublížil? A co bys chtěl, chtěla? Aby se život zastavil, ztuhnul ve tvé představě a přání? Pokud se ti něco takového stane, tak je to prostě tím, že jsi se nepřijal sám v sobě, že jsi pro sebe cizím člověkem. Buď rozmazlený. Pokud tě někdo opustí, ať jde. Pokud ti ublíží, ať se s tím srovná on sám. Ale věř tomu, že vysvětlení toho, co se děje, je plně ve tvé moci. Lidé prostě hledají a mají právo hledat. My nemáme právo je nutit, aby hopsali podle našich představ, aby nám přísahali věčnost, neměnnost a trvalou službu. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Posmutnělé nahlédnutí do života dvou "ztroskotaných" bratří, jak se neradostně probíjejí svým těžkým osudem (ne)ukotveným po motelových pokojích. Poslední jiskřičku naděje v nich rozněcují krátké fantastické (pro nás diváky animované) příběhy, které si vyprávějí a které jim (i nám) prosvěcují jejich bídnou realitu. Lepší 3*. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Malinko nedoceněný příběh o dvou bratrech, kteří měli nešťastný start do života, a když jeden z nich přišel o nohu, bylo na tom druhém, aby byl jeho oporou. Nerozlučná dvojka, kterou držel pohromadě pocit viny a pocit křivdy. Tak dlouho se setkáváme s něčími špatnými stránkami, až zapomeneme na ty dobré. A když se tu zas najednou objeví, je těžké se s nimi loučit napořád. Film o hledání osudu, sebe sama, překonávání těžkých situací a odpuštění. Je to vlastně příběh bez příběhu. Jen strohé a syrové vypravování života. Příběh dvou neznámých bratrů.. 65% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké obsazení rozhodně nezaručuje kvalitní filmový zážitek. Motelové pokoje jsou toho víc než důkazem. Scénaristická slátanina nudná, nudná, nudná a ještě jednou nudná. Od odpadu ji zachraňují ty kreslené pasáže a jediná napínavá scéna z celého filmu - boxerský zápas Mika Tysona. Pokud se někdo bude chtít dobrovolně nudit bezmála hodinu a půl, může si pustit Motelové pokoje. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení Dakotě Fanning zabralo devět dní. (zajda404)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film je natočen podle stejnojmenného románu Willyho Vlautina z roku 2007. (zajda404)

Reklama

Reklama