Reklama

Reklama

Mgr. Radovan Kaluža

(studentský film)

Obsahy(1)

"Cítím se jako vítěz, který jde po baru, po butiku a ostatní obdivují ženu a uctívají muže, který ji vede. Uctívají správně, uctívají mě - Radovana.", píše známá internetová celebrita, bloger a zakladatel firmy Banan.cz Radovan Kaluža. Tvrdí o sobě, že má IQ 160. Sám sebe nazývá intelektuálem, ostatní pak závistivými sockami, neboť mu závidí jeho milionářské manýry. Chlubí se tím, že balí 16 leté holčičky na Stodolní ulici, stylizuje se do role metrosexuála. Zcela vážně se považuje za geniálního. Jaký je ale ve skutečnosti? Hodinový dokument Mgr. Radovan Kaluža vytvořili studenti píseckých filmových škol FAMO a SVOŠF. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ic

ic (hodnocení, recenze)

woody: Nevím jak moc je to dobrovolnictví čité, když za něch chtějí peníze. Ostatně který film dneska vzniká nedobrovolně XD

woody

woody (hodnocení, recenze)

Irsai: ehm, narážel jsem na to, že studentský projekt, který dělali z čirého dobrovolnictví a chtějí za něho jen mizivých 50,-, což jsou asi dvě piva, si nejsi schopen koupit a raději čekáš na rip ... To je také zmrdství.

Irsai

Irsai (hodnocení, recenze)

L_O_U_S: klikni na ten odkaz níže a uprostřed je rent movie, na to klikni vyplň email a pak asi přijdou nějaké instrukce, dal již nevim, nezkoušel jsem to.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Irsai: Nepodařilo se mi najít ani odkaz na zaplacení těch 55 Kč.

Uživatel Dadel smazal svůj příspěvek.

Irsai

Irsai (hodnocení, recenze)

Pravěže, to musis zaplatit smskou za 55kč, tak doufam ze to nekdo rychle natoči a pusti to nekam na net at muzem stahovat, pač za takoveho jaryna platit nebudu nic!

Bajsf

Bajsf (hodnocení, recenze)

Irsai: JJ, taky me to zajima. Hodte prosim nekdo, az to spatrite nekde na netu, odkaz. Moc dik!

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Zas tak schopen informovat se o tomto filmu, nejsem schopen.
Radovane?!

woody

woody (hodnocení, recenze)

Porno s Kolesou a Myslivcovou beru! (hlavne kdyz budou v bazenu)

packa

packa (hodnocení, recenze)

Šmarjá, o tomhle exotovi vzniknul dokument? Tak to už nám do sbírky chybí jen Baxtem zmíněný Hulán a mův velký favorit  JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola.

ic

ic (hodnocení, recenze)

@Baxt lol ... ti dva se taky hledali až se našli XD

ScorM

ScorM (hodnocení, recenze)

mlaskac: oni to hodnotili ještě předtim, než to viděli, proto jsem je zmínil:) Jinak ať si hodnotěji, jak chtěji:)

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Studentský film o internetovém fenoménu? Jasně ukradený nápad Radka Hulána.

 (hodnocení, recenze)

ScorM:  Třeba magistra doposud neznali. Docela dokážu pochopit že bez kontextu může vypadat jako naprostá tragédie. Já si myslím že film uspokojil všechny tři skupiny:
 
1) věrní a pozéři: je slavnej, co je v tom filmu vidět není zas tak podstatné. přece jenom je to dokument
 
2) "filmaři" : dobře řemeslně i nápadově realizovaný koncept který nekulhá zjevně na jejich neschopnosti ane na bezpotencionálnosti Mgr utáhnout hodinovej snímek.
 
3) recesisté o okounisté: ti se bavili nejvíce neboť hoaxy o tom co se bude dít podpořené záludnými otázkami /aby bylo vidět že tam jsou/ mgr pěkně znejistěli.
 
Já sám patřím do třetí skupiny, ač s přehledem pracovně úspěšnější (stejný obor)než on ani náznakem nesdílím jeho životní hodnoty nebo představy, přesto to neodsuzuji - každý svého stěstí stůjcem. Ale proč nereagovat na hozenou rukavici, přece jenom kritika těch kteří nevěděli která bije je absurdní.
 
Film doporučuji.

ic

ic (hodnocení, recenze)

@gambit Že neexistuje ? Přitom každý si může za pomoci googlu zjistit že internet je zpráv o něm plný už mnoho let. Je to velice zajímavý způsob marketingu co provozuje... už Železný povídal že negativní reklama je taky reklama.

gambit

gambit (hodnocení, recenze)

Furt si nejsem jistej.. Je to fake, není to fake? Na jednu stranu se mi nechce věřit, že existuje takový imbecil jako Mgr. Kaluža, na druhou stranu kamarádka zná tvůrce filmu a prej jakože fakt existuje. Mam z toho nepříjemnej pocit :)

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Uživatel dreamless je uhrovitý mladík, který Kaluži závidí modelki s kozi a vizáž italského hřebce.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Magistr Kaluže to ještě nemá diskuzi? Vždyť tohle bude nejpamátnější studentský film všetkých dob a žádné uhrovité mladíci na tom nic nezmění ... Kde jinde uvidíme Kaluže bombit na 100dolní s modelki s kozi.

Reklama

Reklama