Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po dramaturgický stránce nic moc objevnýho - po pokusu o sebevraždu si veme ségra svýho dlouho neviděnýho bráchu k sobě, aby na něj trochu "dohlídla". Ale nakonec vyplyne na povrch, že brácha neni jedinej, kdo má problémy. Oba se snažej svoje problémy nějak řešit a při tom zjistěj, že by se měli vídat častějc. Na vyšší level však snímek táhnou perfektní herecký výkony Billa Hadera a Kristen Wiig (kterejm úspěšně asistuje Luke Wilson), díky čemuž jsou postavy hodně uvěřitelný a "obyčejnost" prezentovanejch životních příběhů má tak svoje kouzlo, čtyři slabší hvězdy. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Bill Hader a Kristen Wiig jsou sehrání ze společného účinkování v Saturday Night Live a jejich dynamika je jedním z klíčů k úspěchu tohoto snímku, neboť jsou jako sourozenci velmi přirození a příbuzenství jim bez problémů věříte. Samotný příběh poskytuje hercům bohatý materiál k vyniknutí a šikovně kombinuje osobní trable se sympatickým humorem, který nevytrhává z dojemnějších a těžších momentů, ale chytře je doplňuje a odlehčuje, když je to třeba. Moje ségra má prima bráchu je prima film, který nepřináší žánrovou revoluci, ale s žánrovými prvky pracuje velmi šikovně a jde o zajímavé a dojímavé pokoukání. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady se sešla skvělá herecká dvojice v roli sourozenců, kteří se odcizili, ale znovu si k sobě hledají cestu poté, co se on pokusil o sebevraždu a ona se to dověděla ve chvíli, kdy chtěla udělat to samé. Skvělé, přirozené herecké výkony, které vás strhnou a provedou vás tímhle dramatem, kde naděje umírá poslední. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od podobně zaměřeného Just Before I Go je cítit větší snaha o přirozenost a nedořečenost, což dělá ze The Skeleton Twins mnohem uvěřitelnější nezávislárnu než zmíněný režijní debut Courteney Cox. Zásadním prvkem je i ústřední herecká dvojice. Wiig svojí polohou sice příliš nepřekvapuje (žena ve středních letech, která hledá, ale vlastně neví, co chce), zato Hader ano. Svým uměřeným a komplexním výkonem dokazuje, že zvládá i dramatické role. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těžko definovat, jaká sorta diváků by ocenila schizofrenní drama o dvou narušených sourozencích, z nichž si každý přeje zemřít, ale každý zvolí jinou cestu do Dantova inferna. Obzvláště palčivým se stal fakt neatraktivity hlavní a všude oxidující herečky, jež by se spíše hodila do role dcery v proslulém Turínském koni, jež získal sošku Zlatého Jana Křtitele na každoročním filmovém festivalu v několika akrovém Vatikánu. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno