Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Rodinu si nevybíráme, nějakou vyšší mocí se ale rodíme právě do té jedné rodiny. Už jen tím máme něco společného a právě i jen to "málo" stojí za povšimnutí. Ústředním motivem filmu je vztah bratra a sestry. Jejich nezávislé osobní životy se hroutí, vrací se tedy k tomu, co jim zbylo z původní rodiny - sobě navzájem. Líbí se mi, jak film nenásilně poukazuje na to, co si obvykle každý z nás dřív nebo později uvědomí. Právě na tom záleží. Na tom, odkud pocházíme, na čem stavíme svou budoucnost, jak nás naše rodina vnímá a jak my vnímáme je. Drama v duších hlavních hrdinů se bere s nadhledem. Sebevražda? Stane se. Nevěra? Stane se. Je to jen život. Příjemný film s myšlenkou. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Milovo hudobno-tanecne vystupenie bolo to najkrajsie surodenecke vyznanie lasky, ake som kedy videla. zasluzenych 5 hviezd, absolutne bez zavahania. Kristen, Luke a Bill, trojka k zulibani. uzasna chemia medzi hercami, vtipne momenty striedali tie vazne, ziadne hluche miesto, ziadne trapnosti, ci zbytocne reci. no nadhera. PS: ten, kto vymyslal cesky preklad by mal bud menej fetovat alebo naopak viac. what the hell? ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade "Ďakujem" tuzemským distribútorom za takto sprznený názov. Ale za to film nemôže. Do hĺbky prepracované postavy (Hader, Wiig sú momentálne dvaja moji najobľúnejší komici, ktorí ma svojou prekvapujúcou schopnosťou zahrať plnohodnotnú drámu proste zahriakli), hudba.. taká nijak neprekvapivá na takýto druh filmu, ale pasuje a nikdy neurazí. A story ako celok šrotújúci. Dance scénu som po filme musel dať 10x po sebe. Tá bola eiffelovkou toho ako sa dá vo filme vypovedať, že aj napriek všetkému Ťa, brou proste nedokážem nemilovať... a že slovami to ide väčšinou oveľa ťažšie. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nicmedie o tom, jak ségra má bráchu, brácha je teplouš a pokusí se z nešťastné lásky o sebevraždu. Ségra si ho vezme domů a oba si vyměňují své životní deprese. Bráchu ve škole zneužíval kantor pedofil, tak si ho najde a znovu se vojedou. Ségra je vdaná, snaží se manželem o dítě a tajně se cpe antikoncepcí. Velice jí to mrzí, ale občas se musí nechat ojíždět cizími chlapy. S bráškou si neustále lížou rány a vzpomínají na špatnou matku a otce, který skočil z mostu. Na konec ztraceného času si i ségra zkusí sebevraždu, ale bráška ji zachrání. Potom se vezmou za ruce a všechno je vlastně fajn. Takže, komedie to tedy není. Je to drama o dvou psychouších, které v depkové době není třeba sledovat. Jediným světlým momentem filmu je domácí karaoke a i ostatní hudba je dobrá. To však nezachrání dojem ze zbytečného filmu a na návštěvu amerického psychoterapeuta se ještě necítím. Nechápu spoustu vysokých hodnocení filmu. Myslel jsem, že jediní psychouši spojení s tímto dílkem jsou hlavní postavy, režisér a producent. Asi jsme na tom hůř, než v Americe. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Chápal jsem jeho trápení, ale vůbec ne její. Zvláště když si tím zkazila vztah s tak dobrým chlapem, který jí nejen vycházel všemožně vstříc jako ženě, ale ještě respektoval jejího teplého bratra. Pokud šlo o to, že pro někoho jsou solidní, zodpovědní, vstřícní a tolerantní chlapi nudní a dali by přednost klukovi, který je vzrušující snad jen svou neproniknutelností, mládím nebo klasičtější krásou, tak dobře jim tak. Já se s tím nemohl ztotožnit už jen proto, že tenhle Wilson mi vždycky přišel sexy i s tím předkusem. I tady víc než Holbrook, který se mi zdál jalovej, ale i dost nesympatickej. Nicméně i přesto Wiigová odvedla výborný a civilní herecký výkon. Stejně jako zmíněný Wilson a Hader jako ten prima teplej brácha. // 65% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)
  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama