Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Možná jsme se zbláznili. Co o tom můžou vědět? A když ostatní milenci zaniknou, my budeme mít pořád jeden druhého." = Jeden z momentů, kdy jsem se usmívala a společně s nima si vychutnávala nestárnoucí song (Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now). Bill Hader v sobě nezapře duši komika = Kristen Wiig v roli tonoucí průšvihářky k němu skvěle pasovala. PS: Je fajn mít bráchu! Já bych toho svýho nevyměnila za žádnou ségru. :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vždy keď pozerám takýto film, tak sa mi v hlave ozývajú slová Louis C.K - white people problems. A ja to všetko beriem. Svet je zlý a je plný nepekných vecí. Všetci sme z neho strašne zmätený a občas si pomyslíme aj na ten skok z okna, ale Skeleton Twins sú zaujímavé len vďaka ústrednej dvojici. A aj to musím povedať, že Wiig aj Hader majú za sebou aj lepšie veci. Všetko je to spravené, tým presvetleným - kvázi depresívnym štýlom. Ako keby som sa pozeral znova na Palo Alto, alebo iné podobné filmy. Doslova sa mi chce z toho filmu ožrať a močiť do kvetináča. Nevyvážené a bez schopnosti naplno ukázať niečo skutočne pozitívne. Príde mi, ako keby sa jednalo o jeden z tých filmov, ktorý sa nemusí snažiť o zaujímavosť, stačí ak sa stretne scéna z druhou presne v tom správnom timingu pesničky. Jediná naozaj podarená scéna je lip sync. Inak priemer. Taký ten šedivo modrý. Aspoň že vzťahy vymenili za rybyčky. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Milovo hudobno-tanecne vystupenie bolo to najkrajsie surodenecke vyznanie lasky, ake som kedy videla. zasluzenych 5 hviezd, absolutne bez zavahania. Kristen, Luke a Bill, trojka k zulibani. uzasna chemia medzi hercami, vtipne momenty striedali tie vazne, ziadne hluche miesto, ziadne trapnosti, ci zbytocne reci. no nadhera. PS: ten, kto vymyslal cesky preklad by mal bud menej fetovat alebo naopak viac. what the hell? ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Prosté a lidské vyprávění ze života dvojčat, jejich nenaplněné osudy a očekávaní, a paradoxně jim to snad nejvíce slušelo „za masky“ na ten Halloween … Pro mě kontrast dobrého příběhu a kvalitního herectví s úsporným zpracováním a některými suchými až nudnými divadelními scénami, kdy se minuty ani nepohla „líná“ kamera … z tohoto důvodu nezáživného zpracování pro mě jen průměr 6742 ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Chápal jsem jeho trápení, ale vůbec ne její. Zvláště když si tím zkazila vztah s tak dobrým chlapem, který jí nejen vycházel všemožně vstříc jako ženě, ale ještě respektoval jejího teplého bratra. Pokud šlo o to, že pro někoho jsou solidní, zodpovědní, vstřícní a tolerantní chlapi nudní a dali by přednost klukovi, který je vzrušující snad jen svou neproniknutelností, mládím nebo klasičtější krásou, tak dobře jim tak. Já se s tím nemohl ztotožnit už jen proto, že tenhle Wilson mi vždycky přišel sexy i s tím předkusem. I tady víc než Holbrook, který se mi zdál jalovej, ale i dost nesympatickej. Nicméně i přesto Wiigová odvedla výborný a civilní herecký výkon. Stejně jako zmíněný Wilson a Hader jako ten prima teplej brácha. // 65% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama