Reklama

Reklama

Seznam nežádoucích

  • Česko Seznam smrti (více)
všechny plakáty
Trailer

Allanovi se zhroutil svět. Očekávané povýšení v zaměstnání se nekoná, protože jeho významný projekt si přivlastnil kolega, který byl místo něho povýšen. Má spoustu dluhů, a navíc doma přistihl manželku, která ho podvádí s jeho nejlepším přítelem. Smutek jde zapít do baru, kde se seznámí s Jonasem, který o sobě tvrdí, že je nájemný vrah. Allan mu v opilosti napíše seznam pěti osob, které by si přál odstranit ze světa. Když se další den probere z kocoviny, nestačí se divit. Krátce nad ránem je totiž zastřelen člověk, který byl na seznamu jako první. Podaří se Allanovi varovat ostatní osoby na seznamu? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

bourec 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemůžu tomuhle filmu,stejně jako někteří zdejší bambulové,dát odpad.Sice docela dobrej námět k filmu se nepovedlo dobře zrealizovat,vinou režie peněz,Kuba hraje taky děsně,ale celkově ten film má i světlý chvilky,a hlavně,já už viděl i větší srágory.Takže prostě dvě hvězdy dám.Ať nežeru.30%. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Byl by to zajímavý nápad na docela slušný popcorn. Kdyby to tak režíroval režisér, mělo to rozpočet, dramaturga, dobrý scénář, nezhulenou maskérku, hudbu, která by nebyla z porna a hlavně v tom hráli nějací herci. Dobrotivý Kubík junior nostalgicky vzpomíná na doby, kdy patrně castingovým omylem mohl na palubě letadlové lodi předstírat, že trefuje japonské Zera a dnes již pravděpodobně "hraje" spolu se Štefanem S. pouze za stravu. Kdyby "tvůrcům" nějakým nedopatřením nevypadlo v originálním názvu to počáteční "S" ve slově hit, možná bych si ušetřil těch devadesát minut čiré, ochotnické agónie a nemusel tu teď dštít síru na to, co všechno se už dneska nedostane do distribuce. Je jen smutné, že i něco takového si mezi slaboduchými dětmi najde své příznivce. Palec do prdele. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

The Hit List se tváří strašně cool, ale realita je trošku jiná. Úvodní tttulky ve stylu Jamese Bonda mě celkem navnadily a dokonce i začátek byl takový, že mě dokázal upoutat. Nápad to rozhodně nebyl špatný, napsat seznam nenáviděných lidí jen tak z hecu a druhý den zjístit, že se to skutečně děje. Ale postupem času nadšení vyprchávalo a film se vlekl. Tak, jak byl začátek opravdu cool, tak konec na mě někdy působil a televizně. Ani herci se moc nepředvedli, a to jsem byl hodně zvědavej na Cubu Goodinga Jr. Přesto jsem to dodíval bez výrazných obtíží, byly tam sem tam dobré scény a vyloženě si nemyslím, že je tento film sračka, ale bohužel není to ani bůhví jaká pecka. 55%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbilo. Neni to sice nic extra, ale mělo to tempo, nápad, solidní dialogy a poměrně slušnej projev Colea Hausera. Pokud by v roli zabijáka nefiguroval Kuba Junior, snad bych hodnotil i výš. Ne že by to byl špatnej herec, ale každej film, ve kterym se objeví jako nájemnej vrah nebo člen speciální jednotky, sráží o hvězdičku dolu. 60% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

První třetina sice celkem nuda, ale zase máme možnost se řádně seznámit se všemi postavami. Po setkání hlavní postavy s nájemním vrahem se to slibně vyvíjí a rozjíždí a vypadalo to na solidní thriller s obstojnou akcí. V poslední třetině však sledujeme tupou střílečku, kde to vyústí v naprosto dementní vyvražďovačku na policejní stanici. Hlavně za to dost strhávám. 57% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Keď Jonas a Allan utekajú spolu z miesta druhej vraždy, unikajú v jednom aute. Potom prestúpia do druhého. Interiér oboch áut je však rovnaký, aj keď ide úplne o iné modely a triedy. (Armageddon)
  • Keď Allan ide výťahom za Feltzerom, je záber zvnútra výťahu na čísla poschodí. Zázračne sa však vytratí 13 poschodie. Čísla idú za sebou - 10, 11, 12, 14. No v nasledujúcom zábere výťah zastaví práve na 13 poschodí. (Armageddon)

Reklama

Reklama