Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Těm ženským naprosto rozumím, zato chování Gerarda Butlera mi zůstává naprosto mimo. Proč proboha? Proč proboha ten chlap dělá, co dělá??! Je to trapné, průhledné, ale Gerard je sexy a mně se z něj a z těch vysokch teplot pořádně roztlouklo srdce. Děj slabý, postoje a názory postav nepochopitelné a pak se to celé zvrhne ve strašnou komédii. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Kladem filmu jsou solidní herci, kteří ale bohužel nemají moc co hrát. Chlap na roztrhání je neškodný film o nezodpovědném chlápkovi, který má dospět a najít si cestu k srdci svého syna. Milý ale až na herecké hvězdy v čele se sympatickým Butlerem ničím výjimečný snímek. Zařazení do žánru komedie moc nechápu, spíše než o komedii se jedná o vlídný rodinný snímek. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude jen další z průměrných a nudných romantických komedií, ale opak byl pravdou. Nejdříve jsem na to koukala v CZ dabingu, ale to jsem hned musela přepnout na originál bo se to v CZ moc nedalo poslouchat. Dějově to bylo fakt super, i když film nepřináší nic novýho. Výběr herců se povedl. Z Gerarda celý film vyzařovalo to jeho úžasné charisma. A hudba se mi taky moc líbila. A k tomu všemu můj milovaný fotbal ... to se nedá hodnotit jinak než kladně. Dávám 80%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama