Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Děj se proplétá celkem hravě mezi trapasy, které si sám podstrčí, což je určitě dobrá zpráva, příjemný je i pohled na náruživé MILFky + Jessicu. Nicméně mi hodnocení shodí už jen ta klišovitá povaha snímku a Džerard Komorník, který se na roli bývalého čutálisty hodí asi tak jako Paris Hilton k seratu. 65% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Těm ženským naprosto rozumím, zato chování Gerarda Butlera mi zůstává naprosto mimo. Proč proboha? Proč proboha ten chlap dělá, co dělá??! Je to trapné, průhledné, ale Gerard je sexy a mně se z něj a z těch vysokch teplot pořádně roztlouklo srdce. Děj slabý, postoje a názory postav nepochopitelné a pak se to celé zvrhne ve strašnou komédii. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bývalá fotbalové hvězda začne trénovat tým svého syna a zatím co jeho brankář skáče od tyče k tyči, jemu skáčí do postele matky jeho svěřenců........zapomněl jsem dodat, že je rozvedený, miluje svou ex a jeho tým samozřejmě něco vyhraje a samozřejmě o gól po dramatickém průběhu. Co s tím chcete dělat, stokrát vypraná šablona, scenáristická první třída.......tak k čemu tak kvalitní "zoufalé manželky" jako Thurman, Greer, Zeta-Jones........k čemu vedlejší role Dennise Quaida.......k čemu Jessica Biel a vlastně i samotný Gerard Butler? Tak trochu jako z dílničky sester Olsenových před 15 lety, ale v principu neškodná "ofsajd rodinná oddechovka". ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama