Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

Reklama

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Od původního Loftu z roku 2008 se sice inspiroval scénářem (je tam vlastně všechno jako přes kopírák), ale už to prostě není ono. Chybí ta skvělá údernost, moment překvapení a vodění diváka za nos. Tam kde v původní verzi netušíte, kdo to mohl připravit, tady to bije do očí rovnou v několika případech. Herci jsou si všichni strašně podobní, všichni vypadají relativně dobře (narozdíl od Belgického, kde to že vypadá dobře jen ten hlavní něco znamená), chování je většinou hrozně nemastné neslanné. Tento remake, přestože s lepšími herci se tady fakt nevyplatil... Kopie, která mi připomněla remake španělské Karantény... __50%__ ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Tak do tretice všetko predsa len dobré. Je to síce to isté, ako predchádzajúce dve verzie, ale keď to nepozeráte hneď za sebou, ale s istým časovým odstupom, tak budete spokojní. Osobne som videl všetky tri spracovania s dostatočným časovým odstupom a tak som aj zabudol, ako to vlastne dopadlo. A teda som si to stále naplno užil. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama