Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

uiu 

všechny recenze uživatele

Prý Farmář hledá ženu... Pokud se dá slovo farmář uplatnit na člověka, který bydlí kdesi v zapadlém vidlákově v rozpadajícím se domě a na zablácené zahrádce chová pár slípek a kozičku, tak pak to chápu... Nehledě na to, že tento farmář má IQ houpacího koně a krásy taky zrovna moc nepobral (takže je jasné, proč je farmář sám a rozhodl se svou samotu sdílet s Primou). Jen další trapná seznamovací reality show alá Hledá se táta/Hledá se máma. (PS: Jestli si tento komentář někdo vezme osobně a bude mít potřebu mi psát, jak jsem namyšlená a blbá a mám něco proti vesničanům, tak ať se neobtěžuje, díky.) ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Farmáři hledají ženu, aby se na konci zjistilo, že s většinou z nich se nedá žít, protože jsou to převážně asexuálové vytížení prací. Přesto se tu a tam nějakému tomu farmáři zadaří, baví mě tyhle seznamovací pořady. Samozřejmě v žádné sérii nesmí chybět letitý matador Katarína, která hledá toho správného vidláka, který ji vohne tak, že už nebude mít nikdy co kritizovat. :D ()

Reklama

Kremik odpad!

všechny recenze uživatele

Byla dešťová přestávka na Roland Garros, tak jsem to na tohle přepnul...S čistým svědomím inteligentního člověka můžu říci, že tohle je tak naprosto totální shit a střevní výron, stejně jako další podobné pořady v našich televizích...Opravdu tohle nedávám a ukazuje to na kultivovanost našeho národa...Fakt ani ze srandy tohle... ()

gipper 

všechny recenze uživatele

Ideální pořad po náročném dni, kdy se sejdeme se spolubydlama v obýváku a stihneme vyřešit nejen vztah Vlastíka s Lenkou, ale i zážitky našeho dne a úkoly do školy. Sice to není kdovíjak velkodušný, ale nápad to má a dokonce se i zasmějete : ) Zatím jsem zkoukla tři díly a musím se přiznat, že svým způsobem mě to pořád baví. ()

fredisek odpad!

všechny recenze uživatele

"Musíš těm kravám stlát pořádně, ať nespí na tvrdym." -- "A to ti nevadí, že JÁ spím na tvrdym?" -- "Tož, ty nedojíš." ... Tož, tohle vydestilovaný zoufalství mě dnes ráno zastihlo v televizi. Obdivuju vidláky, že se tam přihlásí, a obdivuju ty odbarvený nebo prsatý dámy, který do toho jdou. Jestli sní o venkovské idyle, tak to aby se spíš přihlásily do Vražd v Midsomeru. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama