Reklama

Reklama

Ničidžó

(seriál)
  • Japonsko 日常 (více)
Japonsko, 2011, 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Keiichi Arai (komiks)

Kamera:

Kazuya Takao

Hudba:

Júdži Nomi

Hrají:

Mariko Honda, Hiromi Konno, Misuzu Togaši, Mai Aizawa, Minoru Širaiši, Šizuka Furuja, Júko Minaguči, Aja Hirano, Ičiró Nagai, Jui Horie, Kazuja Nakai (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Název tohoto anime (lze přeložit jako "obyčejný život") by napovídal, že by zde mělo jít o běžné příběhy ze života, ovšem skutečnost je spíše opačná, a tak zdejší příběhy jsou zpravidla vším, jen ne obyčejnými. Příběh je zasazen do dvou míst. Prvním z nich je jedna velmi zvláštní střední škola, kde se seznamujeme s trojicí velmi svérázných studentek a jejich problémy, hrami a aktivitami, které však zpravidla končí velmi originálně. V tomto prostředí není nijak neobvyklé spatřit například pana ředitele ve wrestlingovém zápase s živým jelenem! Druhým místem je laboratoř, kterou vede velmi nadané osmileté děvčátko, o které se stará její výtvor, velmi sofistikovaná robotí slečna. Aby toho nebylo málo, je součástí zdejší domácnosti ještě mluvící kocour! (Jeoffrey)

(více)

Recenze (10)

Maou 

všechny recenze uživatele

Uletené, miestami absurdné, miestami dokonale vtipné. Séria skečov zo života, ktorý vôbec nie taký obyčajný ako názov nasvedčuje. Kúzlo Nichijou je v nepredvídateľnosti. Neviete či scéna skonči v ďalšej sekunde, alebo bude trvať ďalších pár minút, len aby vyvrcholila absurdnou pointou. Je síce pravda, že niektoré vtipy sa opakujú, no ja som sa dobre bavil celých 26 dielov. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Výtečné, praštěné a pekelně roztomilé. Toď byla citace Subjektiva. Souhlasím. Prvních pár episod. Poté bych řekl dobré, praštěné a roztomilé. Po dalších 4 episodách bych pravil mmm, už jsem viděl, mmm a k episodě čítající číslo 14 bych měl už jen: mmm nuda, stále se opakující, stále pekelně stejné. Nichijou. Denní život. Velmi krásné anime, kdyby mělo 8 episod. Pokud skončíte na tomto čísle, bude ve vás sladký pocit zábavy a pomyšlení, že za nějakou dobu můžete kouknout na dalších 8. Pokud však chcete vidět všech 25ep naráz, čeká vás záporná lineární závilost zábavyschopnosti tohoto anime. Všechny vtipy už byly praveny, všechny xichty viděny, postavy ohrány. Víte, co od jakékoli čekat a koutek u pusy se vám rozšíří jen jednou za čas. Má být další série, která zopakuje sérii první, akorát jí zkrátí. (něco jako Dragon Ball Kai). Pokud něco, tak nejspíš toto, až to vyjde. Tuto sérii zkusím dokoukat někdy, poté možná zvednu hodnocení. Pod 3* to určitě nepůjde. Prozatím stabilních 60% ()

Reklama

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Cely serial som zhltol ako malinu za tyzden... Skvela zabava a podareny humor. A aj animacia na vybornej urovni to este umocnovala na skveli zazitok. Obcas sa to zdalo trochu stereotypne, ale mal som zdanie, ze to uz skor dochadzali napady v poslednych castiach. Moja oblubena scena bola v casti 19 a to konkretne v tom chrame so zvonom! :D ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Máte radi smiech? , absurdný humor? Tak toto anime je pre Vás, to čo uvidíte sa nedá vidieť nikde. Od úvah nad všednými každodennými udalosťami, klasického humou prameniaceho z bežného života až po úplne nemožné, prehnané akčné scény ktoré zobrazujú často niečo veľmi obyčajné. Neviem to lepšie opísať. Ak by mi niekto popísal čo sa v tom anime vlastne deje, tak by som to okamžite označil za blbosť nehodnú zhliadnutia. Je to vhodné prakticky pre každého kto sa chce veľmi dobre zabaviť, no v určitých momentoch znalosť japonskej kultúry je nevyhnutná pre pobavenie a pochopenie vtipu. Je to ako kombinácia Azumangy Daioh a Lucky Star + viac absurdity. Pri tomto sa dá smiať až Vám budú tiecť slzy. 5/5 kedykoľvek bez váhania ! ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica výborná, originálna a vtipná, hodná 5*. S druhou je to trocha horšie, slabý OP aj ED, opakujúce sa vtipy... Vidno inšpiráciu u PaniPoni Dash akurát tu sú vtipy oveľa ľahšie na pochopenie takže zanechávajú aj oveľa lepší dojem. Z postáv mám rád hlavne Sakamota (moje budúce domáce zvieratko) a Mio. ()

Galerie (923)

Reklama

Reklama