Reklama

Reklama

Deadman Wonderland

(seriál)
  • Japonsko デッドマン・ワンダーランド (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Student Ganta Igarashi byl odsouzen k trestu smrti za zločin, který nespáchal a byl poslán do nejnovějšího vězení Deadman Wonderland, vybudovaného na místě Tokya, které bylo zdemolováno zemětřesením (kvůli této události Ganta jako jeden z mála přeživších také přišel o většinu vzpomínek z dětství) a sloužícího jako zábavný park, kde každý návštěvník může sledovat každodenní snahu vězňů o přežití v mnohých hrách. Ganta po čase zjišťuje, že patří do skupiny vězňů, kteří dokáží takřka neomezenými způsoby manipulovat se svou krví a kvůli této schopnosti se z donucení stává gladiátorem v brutálních soubojích turnaje Carnival Corpse, jehož anonymní diváci platí za podívanou obrovské sumy peněz. Snaží se probojovat si svou cestu k záhadnému 'muži v červeném', který je právě tím, kdo může za ono křivé obvinění hlavního hrdiny. Podaří se mu projít sérií brutálních soubojů s o dost zkušenějšími vězni, očistit své jméno a odhalit jeho identitu? (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Hees 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré anime čo si vytvorí svoj vlastný svet a tam sa vlastne pohybuje náš nový hlavný hrdina. Toto anime si berie príklad z rôznych iných (príklady nájdete v komentároch iných užívateľov) a snaží sa nájsť ten správy mix toho čo by mohlo baviť a zaujať ľudí. Posadí hlavného hrdinu do nového sveta a ten sa tam musí rýchlo poobzerať, lebo inak zomrie čo je ako na navodenie atmosféry dostačujúce. Ako to vždy býva hlavný hrdina nie je slaboch, aj keď tomu všetko nasvedčuje, že by mal byť a prerod na NE slabocha bohužiaľ trvá veľmi krátko, lebo sa to musí stihnúť do dvanástich dielov. Pre ľudí čo videlo stovky anime toto nebude ten najlepší počin, zatiaľ čo tí čo nevideli nejaké "masterpiece" najlepšie anime si myslím, že pochutnajú na tomto anime určite. Čo je fajn tento svet, kde je hlavný hrdina uväznený je krutý a tak on sa musí zlepšovať naozaj rýchlo a tak isto nie je núdza o krv. Opening je naozaj veľmi kvalitný a možno by Deadman Wonderlandu svedčala väčšia porcia dielov. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nebyť neuzavretého konca, nebyť uplakaného hlavného hrdinu, nebyť mnohých nedostatočne rozvinutých postáv, klišé a nedomyslených dier v scenári, by toto anime mohlo byť naozaj dobré. Animácia je celkom obstojná, soundtrack veľmi dobrý, nápad a súboje tiež, takže tu bol potenciál aspoň v nadpriemerný seriál, ktorý by bol naviac mixom Elfen Lied, Mirai Nikki, Naruta, Death Note apod. Bohužiaľ sa niečo niekde pokazilo, všetko sa postupne tvorcom rozpadlo z rúk a vo výsledku tak nemôžem inak, než to ohodnotiť dvoma hviezdami. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hodně dalších anime se jedná o skvělou myšlenku s lehce horším zpracováním. První díly člověka nabudí a nadchnou, ale postupně jejich kvalita klesá. Zajímavé postavy u kterých by člověk stál o to, aby měly trochu více prostoru, ho zde samozřejmě nemají. Bohužel i celé anime končí tak, že vlastně ani pořádně nekončí. Pokud chce divák vědět, jak všechno dopadne, nezbývá nic jiného, než se zaměřit na mangu. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Deadman Wonderland mi přišel jako kopírka. Od každýho anime trošku. Mirai Nikki, Naruto, Bleach, Elfen Lied... Ale kdybych to bral takhle u každýho anime, tak by bylo všechno hned horší. Hodnotim tak jak jsem se bavil. První a druhej díl byly peckový, pak už se to jen zhoršovalo.. Zajímalo mě, jak to zakončí a musim říct, že hrozně. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Po 8 kouscích velká paráda. Není moc anime, které mají tak prudký spád jako Deadman Wonderland (pokud bereme v potaz, že mají velký potenciál a bude více dílů). Ganta je sice opět newbie, kterej neumí nic, ale co by to bylo za animečko, kdyby hlavni hrdina hned uměl všechno a sekal by to jedna báseň. Filozofická zakomplexovanost Gantova vnitřního myšlení asi není moc už na obdiv. Plesklo mě to jako první, ale když jsem tak vzpomínal tak to používaj v každým druhým seriálu... takže za 8 dílů jasných 5*. edit po 11 díle: degradace z 5 na 3*... Ganta je opět obyčejny mladý idiot kterej nic neumí a najednou v jednom díle se naučí všechno... s velkým potencionálem na 13 dílů z toho udělali klasickou frašku... Předpokládám že po 13 díle půjde na 2*. EDIT po posledním díle: neskutečná faleš todle. Rozjezd jak blázen a ke konci je to takovej propadák.. a oni se ještě rozhodnou pro minimálně jednu řadu.. todle je za trest spíše... rozhodně na to koukat už nebudu protože jedna řada chudáka ganty, prsaté bílé největší potvory a pár idiotských deadmanů je dost hrůza potom. ()

Galerie (347)

Reklama

Reklama