Reklama

Reklama

Go for It!

  • Slovensko Tanec v srdci
Trailer

Láska k tancu zachráni sebavedomie mladej študentky. (TV Doma)

Recenze (4)

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Pekný primerný film, mohlo toho byť viac, najmä jasnejších pohľadov na tancovanie, tak to nie je prilíš o tancovaní ale pohľad na jej život a problémy, nebyť sympatickej herečky Aimee Garcia tak by som to ani nedopozeral. Nedostatok tanečných záberov na konci kompenzuje TOP koniec, sólo Carmen Salgado (Aimee Garcia). Jared: "Cítim sa akoby som žil v Truman show" :-D ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Tanec v srdci" je o dospievaní a láske k tanci, ale neprináša do žánru nič nové. A čo je horšie, zdá sa, že režisérka Carmen Marronová sa s hlavnou postavou filmu nudí rovnako ako my. 4/10 ()

Sesonet 

všechny recenze uživatele

Tohle není taneční film, je to příběh dospívající školačky s ničím navíc. Nemohu doporučit, * za jeden battle a profesora. ()

Capinka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je katastrofa, tanec se tam skoro neobjevil (a tento film je doporučován pro fanoušky Step-Up, což netuším, kdo kdy mohl vymyslet), záběry byly hrozné (k čemu je dobrý záběr na kus něčího ramene?), děj snad ještě horší a herci jsou taky nic moc. Na tohle bych se znovu podívala snad jenom, kdyby mi za to někdo zaplatil pořádnou sumu peněz... ()

Reklama

Reklama