Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Válečná zóna (1999) 

vůbec tento film nechápu, téma je jasné a mluvit se o něm musí, ale hlavní postava Toma mi je naprostou záhadou. Pro mě je opravdu ústředním motivem celého snímku ale vůbec nechápu co měl vyjádřit. Skoro nemluví, nemá mimiku, chodí jak duch. Dvakrát promluví s matkou, dvakrát se sestrou a jednou s otcem co to má znamenat? Vůbec nevím jak film ohodnotit a navíc si myslím že ho nemůžu nikomu doporučit.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Za nápad, atmosféru, hudbu, déšť a Adrian 5*. Jednoznačné doporučení.

plakát

Go for It! (2011) 

Tohle není taneční film, je to příběh dospívající školačky s ničím navíc. Nemohu doporučit, * za jeden battle a profesora.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Finále jak má být, není moc co dodat. Vycházel jsem z kina s naprostým uspokojením. Příběh dokončen, nevím zda na tom mají zásluhu filmaři nebo předloha mistrně napsaná Joanne K. Rowling. Většina dílů byla skvělá, ale bez této tečky by to nebylo ono. Ve dvou týdnech před shlédnutím tohoto dílu jsem viděl všechny starší, musím říct, že takhle dohromady je to celek lepší než Pán Prstenů!

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Mám rád, když si něco co jsem četl a líbilo se mi, někdo natočí. Často mi to zhmotní představy a mám z toho ještě větší zážitek. Tento film mi to zase připomněl. Nejsem si jist, zda se bude líbit těm, co nečetli předlohu. Je strašně stručný, atmosféra příběhu ani postavy nestihnout ani rozpuknout. Myslím, že knížky jsou dobrým námětem na deset hodin filmu, možná i víc. Tato verze je spíše něco jako sitcom. Malinkatá upoutávka na něco většího. Ani nevěřím, že by to nakonec natočil někdo "pořádně" :-(

plakát

Světová invaze (2011) 

Jako bezduchá akční hra, ale tak mě to vtáhlo, že to můžu jen doporučit.

plakát

Tvrdé palice (2008) 

Atmosféra poválečné Ameriky s vtipnými lidskými osudy si na člověka sedne jako noc na město. Musím uznat, že George Clooney, jako režisér ani jako představitel hlavní postavy, nešlápl vedle. On i Renée Zellweger hrají postavy ušité na míru. Mám z tohoto filmu "Nedělní" náladu jakou jsem neměl dvacet let. Věřím, že tento film může potěšit spoustu z nás.

plakát

Last Night (2010) 

Myslím, že lidi by se neměli vracet k minulosti. Je to moc těžké a také to ubližuje blízkým okolo.

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

"Mezihry", které uvozují všechny recenze v tomto pořadu o PC a Konzolových hrách, jsou to nejhorší, co může současný herní magazín poskytnout. "Kradou" drahocenný čas pro kvalitní recenzování a o to, podle mě, především sledujícím jde. Recenze samotné obsahují pouze obrázky z her. Neuvidíte žádné konkrétní situace či novinky, které hry přináší. Redaktoři je pouze zmíní v rychlém a suchém výčtu a hurá na další "mezihru". ČT v tomhle opravdu šlape vedle, raději doporučuji Re-Play.