Reklama

Reklama

Dokud jsme mladí

  • USA While We're Young (více)
Trailer 1

Mezigenerační komedie Noaha Baumbacha o stárnutí, ambicích a úspěchu, která je zároveň dojemným portrétem manželství zkoušeného přívalem mládí. (HBO Max)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (58)

Marze 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojicí jsou manželé Josh a Cornelia (Ben Stiller a Naomi Watts), bezdětný pár pracující na dokumentech. Oba pociťují tlak na pořízení si dětí skrze své přátelé Marinu a Fltechera (Maria Dizzia a Adam Horovitz), přestože mají dohodu a namlouvají si, že děti nechtějí. A přesně v tuto pro ně nelehkou dobu jim do života prazvláštní náhodou vstupuje o generaci mladší pár dokumentaristy a jeho manželky, kteří jsou k ještě většímu údivu fanoušky Joshovy práce. Jamie (Adam Driver) i Darby (Amanda Seyfried) si starší pár rychle podmaní a ti si začnou připadat, jako kdyby jim tahle dvojka vlévala do žil novou krev a energii. Tento pocit však netrvá věčně a Josh začne proti Jamiemu chovat podezření. Má strach, že ho chce vyšoupnout z jeho místa na výsluní. Sebrat mu jeho slávu i manželku. A že jejich setkání možná nemuselo být zas tak úplnou náhodou... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sympaticky se rozjíždějící feel-good atmošku a zajímavé myšlenky v poutavých dialozích pohřbí ve druhé polovině snímku zbloudilé pobíhání tam a zase zpátky, od jedné postavičky ke druhé stále dokola. A už to najednou není ono. Drámo, které chtělo radit, jak prožít nenudný život a natočit strhující film, se tak nakonec legračně zacyklilo samo do sebe. Naomi po sto padesáté k pomilování. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zoberte si troch špičkových hercov, pridajte k tomu Drivera, odstráňte humor, hercom prikážte afekt a po zamiešaní dostanete tento film. Komu a čo má tento film dať? Myslím, že našim stredoeurópskym päťdesiatnikom neprinesie novú vzpruhu do života, skôr sa budú pozerať na Stilera s Watts a zamýšľať sa, to takto uvažujú americkí manželia v stredných rokoch? Filmu by tiež prispelo, keby sa tam každých desať minút neblivalo do vedierka – to má byť dokonca akože vtipný moment. Jendu hviezdu za to, že tam pustili 2Paca - Hit 'Em Up. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, který občas byl ovšem až zbytečně moc filozofický a až nesrozumitelný, s čímž jsem tu a tam měl problém, ale jinak velmi povedené. V tom konce při hádce Joshe a Jamieho jsem čekal nějaké větší vyústění, působilo to strašně dramaticky, ale nakonec jsem byl rád za to jak film vyústil. "Zlo" nemusí být vždy poraženo a nová generace nemusí být vždy pochopena. Mile mě překvapil Ben Stiller, trochu jiná role, než na jaké jsem u něj zvyklý, abych pravdu řekl. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Len kopec nezáživných kecov o ničom, ktoré nikam neviedli. A s totálne nudnými postavami, nijakou zápletkou, bez drámy, bez komédie a bez nejakého významu. Netvrdím, sem-tam sa našla nejaká pekná myšlienka, ale to bolo ako keby plávali zlaté trenky v mori žumpy. Jediné pozitívum boli herci, no ale chudáci mohli sa snažiť koľko chceli, keď náplň bola o ničom. Film má ambície poslať diváka do kómatického stavu. Podpriemer so zaťatými päsťami. 30/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama