Reklama

Reklama

Zásah

(festivalový název)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ishmael (Iko Uwais) jakožto mladík trpící úplnou amnésií s masivním poraněním na hlavě. Nepamatuje si absolutně nic, natož svojí identitu. Po ošetření od dokorky Ailin (Chelsea Islan)  vypukne spád událostí a Ish bude muset čelit minulosti, resp. lidem, kteří s ním zřejmě mají nevyřízené účty. A následuje násilí... (Ouwen)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

malylada 

všechny recenze uživatele

Na každý film s Uwaisem se budu těšit, neboť díky Raidu ho nelze nesledovat. Možná proto se stává na škodu, že právě zmíněný Raid nastavil v mém podvědomí laťku příliš na horu. Tvůrci se hodně snaží, aby se tomuto snímku vyrovnali a jde to hodně znát. Obrovský potenciál v podobě mnoha zabijáků zůstal nevyužit, herci Uwaisovi nestačí a až moc se musel držet zpátky. Soubojům chybí vetší nápaditost, choreografie neosilní a především chybí syrová realistická akce Raidu. Efekty při přestřelkách, stříkající hektolitry krve se moc nepovedly a celý film mě iritovaly. Snad příště......5/10 ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Mať vo filme dve fakt fešné herečky a takmer dokonalého záporáka, tak to si 3 poctivé "hedšoty" určite zaslúži. A nepochybne by som pridal aj štvrtý, nebyť režisérovej neschopnosti vybalansovať tempo medzi striedaním romantickej linky a akčným krviprelievaním. Každopádne za maximálne poživateľné vylúhovanie už rokmi prevareného čaju dávam fakt klobúk dolu. (13.3.2017) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po včerejším námrdu The Night Comes for Us mi tohle bohužel přišlo hodně slabé. Bylo pěkné vidět opět všechny ty herce, ale příběh byl celkem dost ohraný a dost mě nudil. Ty romantické pasáže mi pro Uwaise nesedí a neumí je zahrát. Za zmínku stojí vystřílení autobusu a pár bojových scén, ale jinak to byla v celku velká nuda. Nejslabší film Uwaise. Naštěstí to napravil už ve zmíněném The Night Comes for Us. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická akční Indonésie posledních let. Uwais je sice neskutečný dobytek, ale ty jeho pokusy o herectví a romantiku mi cukali koutkama, při každý složitější scéně vypadal jako retardovaný štěnátko s epiletickým záchvatem po lobotomii. Příběh i záporák by docela ušli a tu romantickou nudu vynahrazuje efektivní brutalita, např scéna s vystřílením autobusu je naprosto boží. Raid mě nijak extra nechytnul a dvojku jsem ani neviděl ještě, ale já tyhle asijský béčka jednou za čas sjedu s pifkem ruce a pytlem křupek vedle s vypnutým zbytkem mozku. Zejtra ležim celej den doma s rozřezanou dásní, při tý vší bolesti a krvi asi spláchnu Raid 2. Tupé, efektivní akční béčko, nic víc, nic míň.60%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud se to mydlí, tak je všechno v pořádku. Rvačky jsou solidně nasnímané, krev stříká na všechny strany a vložky s mačetou či teleskopickým obuškem mají něco do sebe. Nicméně jakmile dojde na nějakou mezihru, při které by měli přítomní mluvit či nedej Bože hrát, tak přicházejí rozpaky. Pokud se v záběru objeví některá z přítomných, dosud nezmlácených koček, tak se má člověk občas alespoň na co dívat, ale těch prostojů tu bylo prostě moc. Každopádně bitkování mělo převahu, takže hodnotiím pozitivně, ale nemůžu se ubránit pocitu, že s kratší minutáží by to byla naprostá pecka. 65% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Impostor Heart“ od Andre Harihandoyo & Sonic People. (Duoscop)
  • Těsně předtím, než nabodne Abdi (Iko Uwais) Leeho na větev, jde vidět, že není tak velká, jak jde vidět v dalším záběru. (Duoscop)

Reklama

Reklama