Reklama

Reklama

Zásah

(festivalový název)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Ishmael (Iko Uwais) jakožto mladík trpící úplnou amnésií s masivním poraněním na hlavě. Nepamatuje si absolutně nic, natož svojí identitu. Po ošetření od dokorky Ailin (Chelsea Islan)  vypukne spád událostí a Ish bude muset čelit minulosti, resp. lidem, kteří s ním zřejmě mají nevyřízené účty. A následuje násilí... (Ouwen)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (100)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud se to mydlí, tak je všechno v pořádku. Rvačky jsou solidně nasnímané, krev stříká na všechny strany a vložky s mačetou či teleskopickým obuškem mají něco do sebe. Nicméně jakmile dojde na nějakou mezihru, při které by měli přítomní mluvit či nedej Bože hrát, tak přicházejí rozpaky. Pokud se v záběru objeví některá z přítomných, dosud nezmlácených koček, tak se má člověk občas alespoň na co dívat, ale těch prostojů tu bylo prostě moc. Každopádně bitkování mělo převahu, takže hodnotiím pozitivně, ale nemůžu se ubránit pocitu, že s kratší minutáží by to byla naprostá pecka. 65% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Na každý film s Uwaisem se budu těšit, neboť díky Raidu ho nelze nesledovat. Možná proto se stává na škodu, že právě zmíněný Raid nastavil v mém podvědomí laťku příliš na horu. Tvůrci se hodně snaží, aby se tomuto snímku vyrovnali a jde to hodně znát. Obrovský potenciál v podobě mnoha zabijáků zůstal nevyužit, herci Uwaisovi nestačí a až moc se musel držet zpátky. Soubojům chybí vetší nápaditost, choreografie neosilní a především chybí syrová realistická akce Raidu. Efekty při přestřelkách, stříkající hektolitry krve se moc nepovedly a celý film mě iritovaly. Snad příště......5/10 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|73%| Na HEADSHOT jsem se delší dobu moc těšil. Oba dva Zátahy s Uwaisem řadím mezi špičku akčního žánru. Rozhodně jsem se při tomto držel při zemi a až tak velké očekávání jsem neměl. Což je dobře, protože přeci jenom jsem trochu zklamán, ale až tak bych to nepřeháněl. Nadprůměr jsem z toho nakonec udělal, akce a bitky jsou perfektní, tak si zas nebudu stěžovat. Po přeceněném druhém Wickovi, který mi prostě vůbec nesedí, jsem si aspoň udělal radost tímto. Začnu tedy nejdříve zápory. Příběh není špatný, je jednoduchý a přímočarý, ale je tak nudně podán, až to bylo okaté. Okaté, tím myslím, že to bylo tak naservírované, aby se hlavní hrdina nakonec přes všechny protivníky dostal k hlavnímu cíli. Takže nějaká napínavost, emoce a ostatní prvky tu moc výrazné nejsou. Stěžovat si nějak přehnaně nechci, holt jsem to tak vnímal, kdyby byly tyhle aspekty lepší, byl by z toho bezchybný film. U Zátahů fungovalo snad vše. Ale nechci tu tento počin s ničím srovnávat, to já ve zvyku nemám. Takže klady. AKCE – já si prostě nemůžu stěžovat! Přestřelky, střílení do nevinných lidí apod – skvěle a přehledně natočeno. Souboje? To je asi hlavní odvětví akce v tomto snímku. Zezačátku tu máme jiné postavy krom hlavního herce, kteří si tu mezi sebou vyměnují rány – i tyhle akční scény mě bavili. Všímal jsem si nejrůznějších detailů. Mnoho scén bylo natočeno bez střihu. Jakmile nastoupil do boje Iko Uwais, už mi srdce poskočilo radostí. Souboje nebyli možná tak dynamické a z Ikova pohledu profesionální, ale furt tu byla vysoká kvalita a choreografie. Uwais se nadřel, v mnoha případech měl co dělat, aby své protivníky zneškodnil. Finální bitka nebyla tak dynamická, ale furt mě bavila. Takže, kdyby byl lepší příběh a mnoho dalších výrazných prvků, byl bych o mnoho spokojenější. Přesto jsem po akční stránce nadšen a nebudu mít problém si občas film pustit. Takže 4* s radostí za skvělé akční Ikovi kousky dávám. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rok 2017 se doslova zapíše do Historie v Akčním žánru, protože,na to, že je začátek roku a máme zde Nejlepší akční film z USA za posledních 10 Let ( John Wick 2) Nejlepší Komiks ( Logan) a nyní nejbrutálnější film né jen z Asie za posledních snad 10 let( Headshot). Co na to Boyka?? Každopádně, co tahle dvojice Tjahjanto a Stamboel předvádí je doslova a do písmene zázrak. Za vyloženě málo peněz sakra hodně muziky. Od začátku film nabere neskutečné akční inferno, které nepoleví až do konce, žádné zbytečné kecy, zde se řeže nonstop! Jedná se opravdu o jeden z nejbrutálnějších filmů poslední doby, tohle je hodně sick-sleazy-dirty flick, na který se místy nekouká příjemně, párkrát mi ukáply slzy, zapotil jsem se jak po 10 hodinovém sexu a řval přes celéj barák div se, že nepraskly stěny. Iko Uwais snad poprvé dostává pořádně zabrat a to tak, že si místy musí pomoct brokovnicí, nožem i mačetou, aby protívníky odrovnal, protože každý jeden jeho soupeř ovládá minimálně 3 světová bojová umění a ještě nehrají fér. Zde není snad ani jeden souboj 1vs 10, vše je 1V1, což je rozhodně pozitivní, každopádně čistý souboj bez zbraní se objeví až ve finále, které opět bere dech v 5 minutovém souboji s hlavním mafiánem, které si definitivně zaslouží pozici v TOP5 soubojích of All time( Ale berandal finále zřejmě nepřekonáno). Jeden z těch akčních filmů, který akčního fanouška né jen chytne za koule, ale rovnou je utrhne a sežere!! Intoušové, Seagal fans, non Asia fans a 90tkoví nadšenci brakových béček prosím zpátečku.Tohle si vidět ani nezasloužíte.Všichni ostatní jsou vítáni. Jo a Julie Estelle je zřejmě nejvíc sexy ženská, která se umí ohánět s nožem.100% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická akční Indonésie posledních let. Uwais je sice neskutečný dobytek, ale ty jeho pokusy o herectví a romantiku mi cukali koutkama, při každý složitější scéně vypadal jako retardovaný štěnátko s epiletickým záchvatem po lobotomii. Příběh i záporák by docela ušli a tu romantickou nudu vynahrazuje efektivní brutalita, např scéna s vystřílením autobusu je naprosto boží. Raid mě nijak extra nechytnul a dvojku jsem ani neviděl ještě, ale já tyhle asijský béčka jednou za čas sjedu s pifkem ruce a pytlem křupek vedle s vypnutým zbytkem mozku. Zejtra ležim celej den doma s rozřezanou dásní, při tý vší bolesti a krvi asi spláchnu Raid 2. Tupé, efektivní akční béčko, nic víc, nic míň.60%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Hlavním akčním choreografem byl Iko Uwais. Kredit koordinátor kaskadérů a akční choreograf sdílí Very Tri Yulisman, Yandi Sutisna, Rama Ramadhan Ruswadi, Irvan Elvano a Erik Rukmana. (Rominator)
  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Impostor Heart“ od Andre Harihandoyo & Sonic People. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno