Reklama

Reklama

Fu chou zhe zhi si

  • Hongkong 復仇者之死 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kit, 23-ročný mladík, sa zamiluje do peknej, ale mentálne zaostalej Wing. Keď Wing znásilnia policajti, Kita ovládne hnev a začína dychtiť po pomste... (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Detektív Tien Fu zadrží podozrivého muža z brutálnych vrážd, mladých tehotných žien a niekoľkých policajtov. Kým boli muži zákona zabitý, relatívne "bežným" spôsobom, ženám v druhom stave, vyrezával plody z brucha. Čo je príčinou šialených činov Chan Kita? Aj keď štruktúra ostala zachovaná, toto nie je typické "rape and revange" v ktoré fanúšik hororu tak veľmi dúfa. Kvalita snímku spočíva v prvom rade v príbehu a spôsobu jeho "rozprávania". Pár záberov síce pekne krvavých, no o mimoriadnom gore nemôže byť ani reč. Záverečné rozuzlenie "trošku" pritiahnuté za vlasy, ale tak čo už. Za seba môžem povedať, že som bol spokojný. Ja mám proste Ázijskú tvorbu rád - 70%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nová HK CAT III záležitost. Brutální, krvavá a krutá cesta za pomstou mladíka, který byl kdysi se svoji přítelkyní zneužit na policejní stanici partou zvrhlých policajtů. Vše začíná jako drsná kriminálka, než se změní v 30 minutový flashback, co se tehdy na policejní stanici dělo a posledních 30 minut přejde v brutální akční jízdu, kdy si jdou obě strany po krku a nikdo si nebere s nikým servítky. Servítky si neberou ani tvůrci s divákem a některými exploitaičními scénami mu přivádějí trauma a krátké zástavy srdce. Hong Kong po letech jasně definuje CAT III označení svých krutých filmů a tento snímek v novém hávu po letech dokazuje, že si nezadá nic se svými krutými bratříčky z let 90.tých ... Špičkově provedené, extrémně násilné, šílený tlak na diváka, smutné, depresivní ... Excelentní kamera a herecké výkony. Pouze pro otrlé diváky!!! ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Podivný film. Násilí je tady docela dost, ale oproti takovému I Saw The Devil je to pořád slabý čajíček. Tam navíc brutalita sloužila k vyždímání emocí až nadoraz, ale tady se nic takového neděje. Film je naprosto bez tempa, scénáristicky je mnoho věcí až příliš na efekt , které působí jako vycucané z prstu a emoce to ve mě nevyvolalo téměř žádné, protože zkrátka není komu fandit. Kamera byla výborná, ale jinak nic zvláštního. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ještě půl hodinu po zhlédnutí tohoto hongkongského majstštyku stěží popadám dech. Není totiž nad nekompromisní thriller, sledující krvavou cestu za pomstou mladíka, který se společně se svou milovanou dívkou stali oběťmi selhajícího policejního systému. Nečekejte ale něco ve stylu Parkovy trilogie, tenhle snímek si jde vlastní pěšinou. Nutno říct, že pěšinou opravdu krvavou, diváka nešetřící, navíc lemovanou vyvrhnutými lidskými plody. Revenge: A Love Story ve vás vyvolá spoustu různých pocitů a dojmů: hnus, nenávist, lítost, zadostiučinění a navrch možná pěknou depresi. Dlouho jsem neviděl něco, aby to se mnou takhle silně zamávalo, snad jen korejský I Saw the Devil. Už od prvních minut má kulervoucí start a až do závěrečných titulků vás nenapadne si provětrat vaši zpocenou zadnici. Celé to podtrhává úžasná hudba a neskutečně vymazlená kamera, která v několika momentech doslova kouzlí (tekoucí krev ve spárech bílých dlaždic). Ale dost vysilujícího popisování, přestaňte číst tyhle kraviny a pusťte si tuhle excelentní záležitost, která termínu odplata dává zcela nový rozměr. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEEXISTUJE POMSTA TAK ÚPLNÁ JAKO ODPUŠTĚNÍ..... /// Nápady vraždících ďábelských šílenců a rafinovanost asijských scénáristů jsou snad nevyčerpatelný! Láska nejen hory přenáší, ale v Hong-Kongu taky zabíjí policajty. Nic není jak se zdálo a hra na kočku s myší je zase jiná, než známe. Kdy někdo pochopí, že by stálo za to dát do kina pořádnej film, místo těch sraček vyhoněnejch reklamou? Nic novýho. Další výbornej film, postavenej na dobře poskládaným příběhu. Jen se mi zdálo, že mu na konci trochu docházel dech. Nebo nejsem poetik...? 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč bych se jako policajt měl chovat slušně. 2.) Přemejšlím, jak se vymazat z databáze otisků prstů. 3.) Ještě nevím, že když se napiju benzínu, neměl bych na sebe nechat vystřelit (...šíp by vadit nemusel...). /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama