Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

malylada 

všechny recenze uživatele

Lze ocenit v určitých pasážích syrovost, náznak drsného akčního filmu a malinko naděje na Mannovskou kameru. Nicméně na dobrý film tomu chybí řada věci, byť herecky obstojně Walker válčí se scénářem, který chtělo prošpikovat více nápady. Celkovým dojmem Štvanec působí, že se nehne z místa a jednotvárnost postupem času nudí. Když už dojde na akci, nic nevytrhne a není zde žádná scéna k vypíchnutí, což i u největších béček bývá aspoň i v negativním slova smyslu.......4/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zklamání! Čekal jsem o dost víc, film nemá skoro co nabídnout, jsem skutečně rád, že to má sotva 80 minut. // Musím však pochválit námět, který je dost zajímavý, mírně originální a drží si ten slušný potenciál. Dál Paul Walker, ten hraje naprosto prvotřídně, realisticky, působivě, on je to nejlepší z filmu a vlastně ta postava, kterou Walker hraje je celkem zajímavá a je neustále zapojen do dění ve filmu. Akce přehledná, potom slušná hudba, Africký rap cajk, originální nápad s tou kamerou (celý film se odehrává takřka v autě a i když Walker vyjde ven, kamera čumí z auta). No možná by se ještě něco našlo, ale mně už nic nenapadá, je to velká bída, snad jen, že příběh je stále zajímavý a někoho nemusí nudit. // Motá se mi doteď hlava, spolujezdkyně našeho hrdiny bez nějakého charizma, navíc je tu jen z povinnosti, akce strašně málo, jedna kratší honička, pak delší ke konci, ale působí to až moc obyčejně, občas střelba při honičkách, ale je toho pramálo, dál sice hudba fajn, ale nehodí se do filmu, nelíbí se mi výběr auta našeho hrdiny, film nemá žádné tempo, většinou nudí, spousta otázek nezodpovědných, na píču konec, bez napětí, bez nějakého nádechu, často nelogické situace, potenciál trestuhodně nevyužit, i přes krátkou délku se film giganticky táhne, ono je toho strašně moc, můžete se klidně přesvědčit. // Čekal jsem to lepší, no. Aspoň ten Walker za něco stojí, ten je fakt prvotřídní, ale jinak má film děravé kapsy, ještě, že to má jen těch 80 minut. Doufám, že Getaway (s podobným námětem) mně nezklame, tohle už stejně nechci vidět, snad příště Walkere. 5/10 ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové filmy sú často krát to najhoršie možné, čo môže svetová kinematografia ponúknuť, aj keď niekedy sa nájde svetlá výnimka potvrdzujúca pravidlo. Bohužiaľ Vehicle to nie je! Od začiatku mätúce a príbehovo nie moc dotiahnuté. Celý dej sa odohráva v podstate v aute čo je teda mega debilina. Ani Paul Walker tomuto filmu nemohol zachrániť renomé aj keď sa ako chcel snažil. A najviac ma dojalo to sladké Americké poňatie konca, ako jedinec vyhrá nad celým korporátnym systémom a všetkým natrhne prdel úplne sám. 41% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Walker za celou dobu skoro nevyleze z auta a v některých chvílích se chová jak úplnej debil. A to i na béčko. Jenomže marná sláva, ono se tam pořád něco děje a zvolená stopáž prakticky nedá člověku vydechnout. Místy to působí jako videohra, kdy sbíráte body za zdemolovaný padouchy a uražený dveře. Nemyslet a bavit se. 60% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dejte do auta kameru a neustále s ní snímejte vše uvnitř. Pak si s autem projeďte celý Johannesburgh. Pokud vás to přestane bavit, tak si vezměte spolucestujícího. Pokud se i nadále nudíte, tak zkuste naštvat místní policii, ať si krapet procvičí zbraně. Walker chce překročit osudovou roli z Rychle a zběsile opravdu moc. Tak si chtěl natočit něco ve stylu loňské pecky Drive. Raději by měl zůstat u vytuněné káry a super kočky po boku, protože minivan a ošklivá černoška nejsou cool a neutáhnou celý film. Hodnocení OST: zív,zív,zív...jaký film, takový soundtrack...ani jsem si nezjistil, že tam nějaký byl. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)
  • Po vjezdu do myčky probĕhne nĕkolikrát po sobĕ použití saponátu bez jediného projetí kartáčové soustavy (Twyer)
  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)

Reklama

Reklama