Reklama

Reklama

Mrcha od vedle

(seriál)
  • USA Don't Trust the B---- in Apartment 23 (více)
USA, (2012–2013), 9 h 25 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Nahnatchka Khan

Hrají:

Krysten Ritter, Dreama Walker, Michael Blaiklock, Eric André, James van der Beek, Ray Ford, Liza Lapira, Eve Gordon, Tate Ellington, Rebecca Grant (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Mladičká June má spoustu snů a všechny se jí pomalu plní. Když se ale přestěhuje do New Yorku, všechno se začíná kazit. A aby toho nebylo málo, narazí na super otravnou spolubydlící... Pobyt v New Yorku June přesvědčí, že je život plný překvapení. Mohou být děsivá, ale pokud se jim otevřete, změní vám život. Vstoupila do bytu, právě když její spolubydlící spala s jejím snoubencem na jejím narozeninovém dortu. Bylo to to nejlepší, co se jí kdy stalo.
June se stěhuje do New Yorku. Z nového bytu je přímo nadšená. Dostala ho od společnosti, pro kterou má pracovat. Zaplatili jí dokonce přestěhování. V šestadvaceti má vše, co chtěla. I snoubence Stevena, který si dělá doktorát z psychologie.
Po příchodu do práce ji však čeká šok. Firma zkrachovala, protože majitel zpronevěřil peníze. Je vystěhována. V kavárně se potká manažerem, v němž pozná Marka, bývalého skorokolegu. Čtyři hodiny po krachu společnosti už má novou práci. Je manažer kavárny. June ví, že se nesmí vrátit domů. Musí si najít bydlení a postarat se o sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Olík 

všechny recenze uživatele

Chodí mrcha okolo, nedívej se na ní - kdo se na ní koukne, tomu mrcha zamotá život. New York, naivka, vymetečka večírků a navrch Dawson Leery….mimochodem role James van der Beeka zahraná Jamesem van der Beekem je geniální….borec, kterému ujel vlak a přesto si ze sebe dokáže udělat srandu si zaslouží respekt. Kulturní narážky, lákadla velkoměsta, nanynky a mrchy. Forma, se kterou se většinový divák našich stanic teprve seznamuje…a to je docela škoda. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot: První půlminuta mě dostala, ale pak bych dojmy popsal asi takhle - ze sit-comu vypráskali "komedii" a nahradili ji dvojitou dávkou "situační". Zábava nic moc, vše je dost prvoplánové, přehnaně umělé, jako by mě někdo chtěl přesvědčit, že je to tak blbý, až je to vtipný. # Po 2. dílu - žádné terno přes zábavu, ale není to tak "sit", jak se zdálo po pilotu. # Každopádně Krysten mám moc rád, je to živel, je bezprostřední se skvělou mimiku; bloncka by ji jako naivní vidlačka mohla doplňovat a Asiatka zdola mi připomíná tu z Gilmorek. Dawson je pro mě trochu opruz, ale třeba kápne nějaký vtípek vzhledem k jeho někdejším seriálu. Uvidíme, kam se misky vah převáží, zatím tomu dám šanci, spád to má. # Po 3. dílu: Končím, 2 sympatické herečky nestačí, od sitcomu očekávám zábavu, ale při tomhle jsem se jedinkrát nezasmál. ()

Reklama

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto za jeden den, povedenější než podobná New Girl, která se podle mě až moc snaží. Tady je humor nenucený, svěží a jako perličku beru Jamese Van Der Beeka v roli Jamese Van Der Beeka, herce věčně uvězněného v roli Dawsona, který dokázal, že si sám ze sebe dokáže udělat legraci (a takové lidi já mám moc ráda) a kraťoučký seriál příjemně osvěžuje. Určitě se budu dívat i na druhou sérii. 3,5* uvidíme, jak to bude dál. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mě příšerně štval do sebe zahleděný James, příliš snaživá June a Chloe, která je prostě... Chloe, kterou se zájmem sledujete, ale její kamarádkou (či snad spolubydlící!) byste být nechtěli.. Ale nějakým způsobem jsem si vždycky s radostí pouštěla nový díl a dokonce jsem se i přistihla, jak si při openingu zpívám "I'm not perfect, I'm no snitch but I can tell you she's a bitch." Damn. Byla jsem tedy mile překvapená. Don't trust the bitch in apartment 23 je příjemná oddechovka, která nezabere moc času. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Chloe dokáže naplno využiť dar ženskosti. Chápe, že vagína je kľúč k neohľaduplnému životnému štýlu. Môže byť mrcha, môže srať na potreby, pocity iných a aj tak nikdy netrpieť samotou. A prečo to tak je, milé deti? Prečo ju chcú muži Vám musia vysvetliť rodičia. Bude to príbeh o čmelákoch a kytičkách. A prečo ženy? Baby majú vždy nejaký okruh kamarátok (minimálne 1 reálnu a minimálne 365 na FB). V skratke hejno. Každé hejno má dominantnú alfa samicu (najkrajšia z partičky), ktorej za prdelou poletuje vaginálne zoskupenie (ošklivky). Vtipné sú najmä tie hejna, kde si každá myslí, že práve ona je dominantný usb port (skupina zložená len z oškliviek). Kalhotková grupa z pekných bab je len masturbačná pomôcka, inak sci-fi. Ale to som odbočil od témy. Chloe sa ako ukážková mrcha zaradila medzi moje najobľúbenejšie ženské postavy. Hádže nespočítateľný počet skvostných grimas a trefných nediplomatických hlášok. Ešte dve postavy stoja za zmienku. James Van Der Beek ponúka vydarenú sebairóniu a June dodáva naivnú roztomilosť, ktorá je priamo predurčená k zkazeniu. Humor tohto seriálu mi skvelo sadol. Nedocenená záležitosť. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (1)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Reklama

Reklama