Plakáty
Záznam a pohled do zákulisí komediálního turné po Americe, které připravil Conan O´Brien a jeho stálý tým, po nedobrovolném odchodu z Tonight Show a NBC. Turné vzniklo poté, co NBC ve smluvních podmínkách zakázala O´Brienovi vystupovat televizní obrazovce nebo internetu po šest měsíců. (ThinkGeek)
Flipper
ok everybody love ya! (Just please shut the fucking door!) Idilické šialenstvo, keď Coco vyrazil na tour. Rozdelenie asistentov a writerrov na úrad sťažností, bútľavé vŕby a boxovacie mechy. Podpisy na brucho na telo na čelo, luxusné hotely raňajky v postely, no hlavne entertainment jak sviňa.(8.8.2011)
Slasher
Pohled do zákulisí Conanova turné "na truc" po odpálkování z TONIGHT SHOW. Ten člověk je hyperaktivní workoholik, sebedestruktivní polocvok, komediální génius. Zdravý to není, ale mám ho rád.(28.6.2011)
4daPeace
Verdikt: Conanovy show jsou za *****. Conan skvele baví, kapela dobre hraje, Andy vtipne sekunduje. V tomto dokumentu Conan hraje na kytaru (spatne), sekunduje sam sobe (az to misty nudi) a ve vysledku ani toho skalniho fanouska moc nepobavi...(11.8.2011)
neoBlast
Nelze jinak než chválit, protože Conan O'Brien Can't Stop nemůže být věrnější svému názvu. Conan se skutečně nezastaví ani na chvilku, a dokument působí přesně tak jak má - přirozeně. Kdybych zmínil obligátní "dobrá parta se zkrátka baví a náhodou to zachytily kamery", nemohl bych být vzdálenější od pravdy. Zároveň divák získá dost materiálu pro vlastní představu o Conanovi, resp. utvrdí se v tom, že je to tak trochu blázen (a že zdejší komentující Slasher v jeho květnatější definici není zřejmě daleko od pravdy). 80 %(24.9.2011)
xxSmoldaxx
Conan O'Brien is indestructible!! Parádní pohled do zákulisí turné, které conan podnikl v pauze mezi NBC a tbs. 79%(14.9.2011)
ThinkGeek
Já si to myslím pořád... je to génius. I když někdy až moc divnej... Skvělý dokument. Plus jako bonus Conan na konci zahraje Seven Nation Army a Jack White a Jack McBrayer se objeví. Prostě skvělý.(4.8.2011)
PedroPo
Mám hrozně rád pohledy do zákulisí a tento byl okořeněný ještě o vážně dobře napsanou (i když pro hlavního aktéra ne příliš příjemnou) předehru od vedení NBC. Až do tohodle filmu jsem Conan O´ Briana bral jako "toho chlápka, co jde v telce po Jay Leno" ale teď si ho budu všímat víc. Škoda, že v Česku někdo takový chybí. A nesnažte se mi namluvit, že Kraus něco takového dělá, protože - NEDĚLÁ!!!(28.9.2011)