foto

Stephen Colbert

  • nar. 13.5.1964 (52 let)
    Charleston, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 27 (S03E01)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
2013 Alpha House (TV seriál)
Hobit: Šmakova dračí poušť
2012 Secret Policeman's Ball, The (divadelní záznam)
The Mindy Project (TV seriál)
2009 Monstra vs. Vetřelci
2008 Guru lásky
2005 Moje krásná čarodějka
Strangers with Candy
Začít úplně jinak
2004 Wrong Coast, The (TV seriál)
2003 Nikdo se nic nedozví
2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
1999 Let It Snow
Strangers with Candy (TV seriál)
1998 Strangers with Candy: Retardation, a Celebration (TV film)
1995 Exit 57 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Personal Gold - a.z.
2014 Mobilize
R.E.M. by MTV
2013 Gahan Wilson: Born Dead, Still Weird
2011 Conan O'Brien Can't Stop
Revenge of the Electric Car
2008 CSNY/Déjà Vu
Světová krize: Co nás čeká?
2007 Star Wars: Odkaz budoucnosti (TV film)
2004 Inside TV Land: Primetime Politics (TV film)
2003 Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The (TV pořad)
40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
66. Emmy Awards (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Grammy Awards 2010 (TV pořad)
Rally to Restore Sanity and/or Fear, The (TV pořad)
62. Emmy Awards (TV pořad)
2008 A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All! (TV pořad)
Indecision 2008 Election Night: America's Choice (TV pořad)
Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2000 Indecision 2000: Election Night - Choose and Lose (TV pořad)
1999 Greatest Millennium, The (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
This Week (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace