Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Že to nemělo s první Hrůzou nic společnýho mi je úplně jedno. Já jsem viděl duchařinu a to ducahřinu dobrou. Nemusím moc filmy, kdy na první zavlátí prostěradla dojde v závěrečný dvacetiminutovce a v tomhle směru je Duch Georgie prvotřídní. Bubáci se objevej už v prvních sekundách a z obrazovky prakticky nezmizej. A co víc, ono to, až na výjimky, nepůsobí vůbec účelově. Naopak. Místy jsem byl z toho rejdění a hustě dávkovaného napětí docela nervózní, takže jsem ani moc nevnímal chybějící prachy od producenta. Sedlo herectvo, tudíž jediný, co bych vytkl, je samotnej závěr. Toho mě mohli ušetřit. Ale jinak s touhle hororovou jednohubkou nemám problém. 75% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie kvalitného duchárskeho kúsku je podľa očakávania o niečo slabšie, no stále sa našťastie jedná o dobrý horor. Mladá rodinka sa nasťahuje do starého baráku, kde postupne zisťujú, že tu s nimi prebýva ešte niečo ďalšie. Začnú sa zjavovať duchovia, diať podivnosti a je iba na nich, aby si to dali dokopy a niečo vymysleli, ak chcú prežiť. Čo samozrejme tak rýchlo nebude, veď o čom by to potom bolo. Našťastie to vôbec nenudí, je to pekne natočené a na diváka tu čakajú nejaké tie ľakačky, duchárske výjavy, kvalitné masky a efekty, tradične hlasné zvuky, ale aj porcia slušnej atmosféry a sympatickí herci. Ja som teda spokojný; duchárčinám až tak nefandím, no toto bolo fajn a určite sa pozriem aj na tretie pokračovanie, ktoré sa už pripravuje. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Sice se v tomhle fláku pořád něco děje, ale celkově to působí vetchým a nikam směřujícím dojmem. Paranormální schopnosti jsou už jen uhnilou třešničkou na okoralém dortu. Casting je ale celkem sympatickej. Jinak to v dnešní době funguje snad jen na co nejméně náročné diváky hororu. Na mě už bohužel ne. 2* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle skutečného příběhu. CITÁT - Zdálo se mi o houpačce......... Klasický scénář, kterým zas tak moc diváci nevěří je tu dokonale předveden, zpracován a nabídnut k posouzení. Příběh, který zná snad každý - rodina s jedním nebo dvěma dětmi, eventuelně s nějakým domácím mazlíčkem, koupí levně, až moc levně, nějaký opuštěný dům........co, zatím klišé, že? Dům má pak skoro vždy nějakého nevítaného obyvatele, převážně ducha, buď dobrého nebo hodně nasraného a v tom horším případě obojí....zase klišé? Pak už jen čekáme, jak se výše zmíněná rodina se svým problémem vypořádá. CITÁT - Nepotřebujem vodu, když máme pivo............ Krásná maminka Lisa (Abigail Spencer), hezké spokojené dítě, pro ženy určitě přitažlivý táta a pro starší je tu jeho švagrová - no máme plno. Vlastně ne, ještě dům na samotě v krásné přírodě a jeho obyvatelé, ti nevítaní, ale s tím si poraďte sami. Ovšem okolí domu je na první pohled tak nádherné, že by každý Čech dokázal za takové místo i vraždit. Prostě idylka. Ale přijde Peklo. Konec filmu - vypněte to, dokud je ještě čas................................... Tak ne? No budete se bát, nebojte. Ano klasické klišé, ale věřte, že tento příběh je fakt síla. Už v deváté minutě musíte poznat, že lekačky nebudou jen o hudbě. Hned v úvodu jsem měl mrazení a to mi zůstalo až do konce. Začal jsem i uvažovat, že to opravdu vypnu a pustím si to až ráno, za denního světla. Udělal jsem tak, abych se večer nebál. No a co? I já mívám noční můry. A když ve filmu není hmatatelný mimozemšťan, mívám noční můry. CITÁT - Pokud ty prášky nezabíraj, měli bychom za ně přestat platit............. Prášky neprášky, tohle má sílu, je to tajemné, dramatické a má to spoustu lekaček. Jako celek to nádherně funguje. CITÁT - Je tu zakopáno ledacos, ale to neznamená, že pan Gordy existuje........Ne mě je hodný......... To je po dlouhé době horor plný napětí a zvratů, kdy jsem ke konci dokonce i brečel - síla. Ještě musím dodat, že herečka Abigail Spencer je opravdu nádherná ženská a divák má důvod jí fandit. Pana Gordyho si zahrál Grant James. CITÁT - Pan Gordy??......... V zajímavostech k filmu je jedna malá chyba. Na začátku je Lisa vidět se slzama v očích a po střihu už slzy nemá - není to chyba, jen se Lisa dostala do jiné reality a v té prostě slzy neměla. Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadském státě Manitoba. ()

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Pfff co na to říct. Pokud to mělo být děsivé, nebylo, pokud to mělo vypadat přesvědčivě, nevypadalo, pokud jsem se u toho měla cítit napjatě, necítila. Posledních 10 minut se mí líbilo, jinak nuda, nuda a zase nuda. A ten přehnaně happy endový konec, kde jsou najednou všichni sluníčkoví, až skoro potřebujete podat papírový kapesníček. Mě to prostě nesedlo. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadské Manitobě. (Terva)

Reklama

Reklama