Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Oba bouchající bratři, jejichž buňky evidentně byly příznivě ovlivněny černobylskou radioaktivitou, jsou mi celkem sympatičtí, ale tento dokument nikoli. Na můj vkus se totiž málo boxovalo, moc se zpomalovaly záběry poletujících pěstiček a příliš prostoru dostalo tlachání nezajímavých lidí, kolem kterých Kličkovci někdy v životě prošli. Asi jsem potřeboval přímočařejší direkt mezi oči. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Moc prima životopisný film o dvou sympatických bratrech a nesympatickém boxu. To, co jsem viděla, je opravdu někdy na hraně života a ty rozmlácené obličeje toho byly dokladem. Nedivím se mamce, že její mateřský pud jí pomohl v jejím rozhodnutí nic nevidět, ale hlavně slyšet, že to přežili. Celá ta rodina na mě působila, že si prožili své a přes ideje té doby, která jim byla všude vnucovaná si udrželi kluci zdravý rozum. A Coca cola v USA pak s nimi zamávala, ten strašlivý kapitalistický svět..........ale mňam, to byl jeden z momentů, kdy jsem se musela smát. Myslím, že i Černobyl otevřel oči jejich taťkovi, když slyšel, co se říká v médiích, ale sám byl svědkem něčeho zcela odlišného a jsem přesvědčená, že nebýt vyboxovaných peněz, tak už kluci tátu nemají. Ale to se musí vidět. Jak nemám box ráda, tak tenhle film mně sednul. A kluky jsem si pletla každou chvíli, jak si byli podobní:-) ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument. Dva bratři Kličkové v objektivním a zcela seriózním dokumentu mapujícím jejich boxerské začátky a vlastně i celý život. Box jako sport mám rád, před tímto dokumentem jsem tyto dva bratry moc nemusel a to z toho důvodu, že jejich box je zkrátka nudný. Pamatuji si na doby, kdy po ringu běhal Mike Tyson a rozdával rány všem svým soupeřům, to byla podívaná! Kličkové jsou ale úplně jiní, u boxu přemýšlí a dělají ho s rozvahou a právě to jim přineslo všechny jejich úspěchy. Kličkové moc dobře vědí co dělají a po zhlédnutí dokumentu jsem si i uvědomil, že vlastně boxovali s těmi nejlepšími boxery a boxovali s nimi velmi dobře. Zejména se mi líbil zápas s šampiónem Lennoxem Lewisem, který v době své největší slávy porážel jak Tyson, tak i další velké boxery tehdejší doby. Jeho zápas s Kličkem byl nesmírně vyrovnaný a nebýt vážného zranění možná byl Vitali i vyhrál. Ale to jsou spekulace. Rozhodně jsem rád, že jsem se mohl skrz tento dokument podívat na osudy těchto dvou bratrů a zároveň je mi i trochu smutno, protože až Kličkové odejdou (40 a 35 let), tak box ztratí dvě nesmírně velké osobnosti. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Asi bez debat nejlepší dvojčata v boxu, který jen tak nikdo nepřekoná. Už dlouho patřej do mý špičky spolu s Alim, Tysonem, Holyfieldem, Loisem, Robinsonem, Marcianem, Maskem, de la Hoyou a spol. Chytlavej dokument s náhledem do historie i současnosti. Dokud tihle dva budou aktivní, mistrovský pásy se asi nikam nepřestěhujou. Otázka, kdy to začne diváky nudit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

O boxu vím to, že se jedná o sport, kde do sebe dva řežou jak smyslů zbavení a čekají, kdo z nich skončí na lopatkách nebo na vozíčku. O Kličkovi jsem věděl to, že se jedná o jednoho z nejlepších (možná i nejlepších) boxerů současnosti. Tento dokument mi trochu přiblížil jeho život, boxerské začátky a i to, že mimo ring se jedná o charismatického chlapíka, kterému nejde jen o to z někoho vymlátit duši. Kromě těchto informací se jedná o velice zdařilý a dobře natočený dokument, který není pouhým studijním materiálem ale zábavnou podívanou z atraktivního boxerského prostředí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama