Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Ganka 

všechny recenze uživatele

Divím se, že má film tak nízké hodnocení. Podle mě to mělo všechno, co má romantické drama s thillerovými prvky mít - divoký sex, zapletku, peripetii i katarzi. To vše obohacené o perverzní sourozence a všetečnou manželku. Parádní děj spolu s démonickým krasavcem Josephem Fiennesem se postará o příjemnou podívanou. ()

Soundtrack odpad!

všechny recenze uživatele

Tak titul nejhoršího filmu, který jsem kdy viděl, s grácií přebírá tohleto veledílo. Hlavní hrdinku celý film děsí maximálně větrem zabouchnuté dveře a frajer, který si tu pomalou chůzi do schodů snad musel trénovat před zrcadlem. Veškerá "napínavost" tohohle filmu spočívala v použité hudbě, jinak se tam fakt vůbec nic dramatického nedělo. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý pokus o thriller sa snaží navodiť určitú mrazivú atmosféru ale režisérovi sa to zúfalo nedarí. Joseph Fiennes tu má hrať akože psychopata ale jeho dejová línia nie je vôbec rozvinutá a je skrátka nedotiahnutá. Všetko navyše završené záverom bez akéhokoľvek rozuzlenia. Ale o dej tu koniec koncov ani nejde. Hlavným ťahom sú predsa erotické scény a tých si tu divák užije do sýtosti. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Alice na ulici náhodně potká Adama a její život dostane zcela jiný ráz. Nastaly chvíle plné sexu a vášně, které zapříčinily rozchod Alice se svým přítelem Jakem, se kterým vedla život stereotypně poklidný a za Adama se vdá. Jenomže zapomněla na jedno zásadní. O Adamovi vlastně kromě toho, že je mediálně známý horolezec, vůbec nic neví. A do toho začnou přicházet varovné vzkazy. Erotických thrillerů není zase až tak moc, aby se se zájmem o ně dalo vybírat. Ale když se nějaký nový objeví, hlavně pánská část diváků se má na co těšit. První polovina tohoto snímku je hlavně pro ně, i když dámy ucelenou romantickou atmosférou si také mohou přijít na své. Jakmile se ale stopáž dostane přes svoji polovinu, rázem se dějství mění v thriller plný tajemství a zvídavých otázek. Snímek si udržuje romantický tón i v dramatických částech a komorní zásadovost vyprávění. Takže je snímek žánrově zcela prost nervydrásajícího napětí a šokujícího finále, i když by se dalo říct, že rozuzlení předvídatelné zrovna nijak zvlášť není. Heather Graham a Joseph Fiennes dělali jen to, co po nich chtěl scénář a tak co se týče psychologie postav a razantnost v jejich činech, nelze jim nic vyčítat. Ano, scénář by mohl být zásaditější v dramatizaci, ale je otázkou na koho je snímek vlastně cílený. Pro mužské nebo ženské diváky? Dalo by se říci, že to druhé. V rámci napětí snímek tedy značně selhává, a možná je to i záměr, ale jinak svůj vypravěčský potenciál v rámci růžové knihovny má. ()

FeiNike 

všechny recenze uživatele

Hlboko podpriemerný erotický thriller, v ktorom som zaregistroval erotiku, ale s napätím sme sa akosi minuli.. Takže aspoň ten vášnivý sex a ešte pár pousmiatí sa nad nechcene [alebo žeby chcene?] absurdným vyznením niektorých scén..grahamová Heather je síce veľmi chutná, ale jej postava vďaka scenáru a mám podozrenie že čiastočne i kvôli jej hereckému nenadaniu, celý čas pôsobí ako hlúpučká a ešte k tomu aj nadržaná hus..Ralphov brat našťastie zvláda významne uprené pohľady i presvedčivé herectvo, jeho klišoidne napísaný charakter mu to ale celé úspešne kazí..A tak čo mi z Killing Me Softly najviac utkvie v pamäti je nepríjemné prekvapenie spôsobené tým, že režisér masterpiecu Zbohom moja konkubína je schopný natočiť i niečo tak bezkrvné a nepresvedčivé ako je toto. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama