Reklama

Reklama

Bakugan

(seriál)
  • Japonsko Bakugan Battle Brawlers (více)
Japonsko / Kanada, (2007–2012), 75 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Režie:

Micuo Hašimoto, Hiromiči Matano, Jasumi Mikamoto, Šintaró Itoga (více)

Hrají:

Jú Kobajaši, Keidži Fudžiwara, Čihiro Suzuki, Rjó Hirohaši, Eri Sendai, Mamiko Noto, Mijuki Sawaširo, Nobuhiko Okamoto, Eidži Mijašita, Risa Mizuno (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(189)

Obsahy(1)

Fantastický svět malých koulí, které se po aktivaci transformují na bojovníky s neuvěřitelnými schopnostmi... (oficiální text distributora)

Recenze (36)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A mám tě, ty zmetku, ty odpade! Neznal jsem tvé jméno, ale na takovou kolosální debilitu nezapomenu. Konečně jsem tě našel a zakroutim ti krkem, poplivu a pošlapu. Ty prvoplánová srágoro určená ke gumování dětských mozečků, ty nebetyčná hovadino, komercní hnoji! Takovou naprostou kravinu tobě rovnu nenajdu. Pojdi a zhyň, zajdi na mor zkryplená zvrácenosti. Uhyň a nepovstaň nikdy víc. Neviděl jsem horší obludnost, vsadím se, že na svým smrdutým ohonu máš nabalenou slizkou reklamní mašinérii v čele s nějakou bezduchou, mozkové buňky požírající, hrou pro idioty. Smrdutá žumpo zábavy s hodnotou napůl sežranýho švába: Táhni pryč! Toho, kdo tohle vymyslel bych zastřelil, pokálel a spálil. Hanba, humus, odpad naprosto nejhrubšího zrna! Ruce pryč, dětem zakázat. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Veliká blbost! Naprosto bez jakéhokoliv klíče a logiky poskládané epizody postrádající smysl. Začal jsem nenávidět Barrandov za jeho s prominutím kurvení vkusu dnešních dětí. Měly radši zůstat u RR a Kačerů. Navíc jedna "figurka" Bakugana stojí stovku a za dvě minuty se rozbije. A vůbec, prostě mě tento fenomén dneška hrozně sere!!! ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Zkoušel jsem tomu dát šanci několik dílů. Dokonce jsem si přečetl i jedno celé vydání komiksu, který k seriálu vychází. A přesto jsem nepochopil o co tam vlastně jde. Je mi jasné, že je to jakýsi složitější odvar pokémonů, ale do principu hry (a tudíž ani seriálu) se mi nepodařilo proniknout. Navíc ani kresba a animace nejsou nic extra, takže pro mě stěží jedna hvězdička. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si coby fanoušek anime beru hodně k srdci. Jenže komu nadávat teď více? Tvůrcům, že to vytvořili? Českým dabérům, kteří to sprasili svými hlasy vskutku na výbornou? Ale ne, plivnu si na Barrandov, že to vůbec vypustili na české obrazovky. Z tolika úžasných anime oni vyberou zrovna takovýhle pokémonodigimonobeybladovýdobytek? No fujec! ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Mne ten serial nahodou docela oslovil. Vyrostl jsem na anime/manga serialech jako Saber rider and the star sheriffs, Songoko, Pokemon.. atd atd. Tohle je samozrejme v ramci zanru docela horsi vecicka.. ale presto stale zachovane atributy slusneho kresleneho serialu pro deti. Nevidim nic na tom, ze by mel nejak poskodit jejich psych.vyvoj. ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama