Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Tento snímek doporučuji „podávat nalačno“ a zapíjet něčím ostřejším. Jedincům se slabší náturou by se totiž klidně mohlo stát, že veškerý obsah obědu (resp. večeře) půjde rychle ven a přijde vniveč. A to by byla škoda. Je to taková (britská) večerní chvilka poezie, ovšem nic pro romantické duše. Za to (pro nás „lehké domácí perverzáky a úchyláky“) laskomina. Na romantický večer při svíčkách (popř. první rande) bych přeci jenom volil něco poklidnějšího (nabízí se třeba Texaský masakr…. ). Pokud ovšem již máte s partnerkou (přítelem) „něco málo za sebou“, hrozí stereotyp a nebojíte se experimentů (popř. exkrementů), potom Little Deaths je tou správnou volbou. První povídka: House and Home je pro těžce věřící, kterým není cizí pomoc bližnímu svému, která je následně (po zásluze) stejnou mincí oplacena. Druhá povídka: Mutant Tool bude zajímat především lékaře. Nikoliv však obyčejné obvoďáky, nýbrž skutečné kapacity s vědeckými ambicemi. Na své si přijdou i milovníci nevinných tváří (koní), takže s klidným srdcem bych povídku doporučil i p. J.Váňovi a může přizvat i Tiumena. Třetí povídka: Bitch je jako stvořená pro milovníky domácích přítulných (psích) jazíčků (pardon mazlíčků). Pravdou ovšem zůstává, že bych raději zůstával u snímku Marley&Me. Zde totiž může hrozit jistý návyk (závislost). P.s. páni scénáristé budou zřejmě labužnící a echt úchyláci, takže…..uctivá poklona :o) Přičemž, (jak už zmiňuje uživ. DaViD´82) min pro zdařilé pointy se snímek oplatí shlédnout. Co řící závěrem? Snad… „Bon appétit“ 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které se dají vykládat různými způsoby - od znepokojivé sociální sondy zvrácené společnosti, přes temnou podívanou odvrácené lidské duše až po nudu pro zvrhlíky. Jisté je, že filmy posledních let prolomily většinu tabu a díky videotrhu se o zákazy starat nemusí. Soubor tří povídek se zajímá o otázky života a smrti, sexu a násilí. První nám názorně ukazuje, že není chytré vodit si domů cizí lidi, i když to s nimi myslíme zpočátku dobře a následně je chceme třeba naporcovat. Prostřední se vrací k mnohokráte omletému tématu šílených nacistických experimentů, jež i dnes nachází své příznivce. Zdá se příběhově nejslabší, na druhou stranu ale ukazuje na pohrdání lidským životem a degradaci člověka na pouhý materiál. Kolik míst naší planety je dnes a denně něčeho podobného svědkem. Třetí příběh předkládá podivné soužití muže a ženy, jejichž svazek drží pohromadě sexuální úchylky. Zdání však klame! Jak ukáže závěr, sex nebyl oním podivným poutem. Před (možná i místo) kolonku horror bych napsal drama či podobenství. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy, ale viděl jsem jen první dva. Třetí už jsem neměl chuť zhlédnout, neboť se obávám, že bych šel s hodnocením níž. Pár věcí šlo, třeba první příběh nebyl nejhorší a člověk se i zabaví. Hodnotil bych ho lepším průměrem. To zkazil ten druhý, který mě nudil od začátku, až do konce. Snad jen na jednu scénu, tak že bych dal jednu hvězdičku. Možná by to prosekl třetí díl, ale na to jsem už neměl náladu, tak možná příště... 4/10 = 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Narazíte li si kikinu s akutní anginou klitoris a i koňské dávky peniscilinu přestanou zabírat, nemůžete doufat, že se z toho jen tak jednoduše vylížete. Zabránit jejímu svrbění pak vyžaduje úchylit se řekněme k méně ortodoxním metodám, nad kterými by se nejeden katolík zuřivě křižoval a freneticky hledal ve Firemním manuálu kapitolu o solných sloupech. Rozhodně bych nečekal, že s takovou prudkou romantikou, hraničící místy s "hnědou knihovnou", vyrukují zrovna angláni a dokonce naleznou v tom panteonu albionských "krasavic" i pár takových, které svým vzhledem vyděsí méně, než hororový podtext jednotlivých příběhů. Zejména hledáte li oživení vašich chcípajících pohlavních interakcí, neváhejte se inspirovat a možná budete mile překvapeni reakcí vašich drahých poloviček, když si domů přitáhnete nějakou smradlavou houmlesačku na trochu té hromadné gymnastiky, nebo si nasadíte koženou psí masku a začnete v bytě obchcávat rohy a vrtět ocasem. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

První povídka držela mou pozornost do dvou třetin, pak už se to nějak zvrtlo a mě zvrat hodně zklamal. Atmosférou asi nejlepší ze všech tří. Druhá povídka si mě získávala jen prvních pár minut, za to třetí se mi líbila nejvíc. Série sexuálních úchylek by si možná zasloužila i druhý díl, ale hodně by se muselo zapracovat na scénář(ích)i. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)

Reklama

Reklama