Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veřejnost, média i policie jsou zmateni... čtyři studenti jsou nezvěstní. Osmnáct dní od jejich záhadného zmizení se objeví Liz, která jako jediná přežila. Je však zcela traumatizována a není schopna policii poskytnout žádné informace. Jediné co si vzpomíná je vojenský bunkr, ve kterém strávili zamknuti posledních 18 dní svého života. Nikdo nechápe, jak je možné, že při obyčejném bouřlivém večírku studentů, přišli o život tři mladí lidé... Ani policejní psycholožce Philipe se nedaří událost objasnit. Jak se ukazuje, Liz není schopna spolupracovat. Nerozlišuje fikci od skutečnosti nebo pravdu záměrně potlačuje. Jediné co Philipa pochopí je fakt, že si parta mladých lidí vymyslela kanadský žertík, který skončil tragicky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (157)

Rokle 

všechny recenze uživatele

"Když ho miluje, není co řešit". I takhle by se dala parafrázovat nudná báchorka o partě čtyř studentů, kteří se nechají (opravdu?) uzavřít v díře na dobu tří dnů. Je celkem jedno popisovat kam se příběh posune, protože je to po celou stopáž nezajímavé, nevěrohodné a herecky ploché. A z letargie to nevytrhne ani ten chvilkový záběr na poprsí Keiry či sexuální vzplanutí Thory. Závěrečné dvacetiminutové odhalování je už k pláči nebo smíchu... to záleží na vašem smyslu pro humor. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Dvaja teen chalani a dve teen holky sa ocitnú v uzatvorenom podzemnom atómovom kryte uprostred lesov a po niekoľkých dňoch si začnú ubližovať. Krvavým spôsobom. Štandardný, ničím výnimočný kríženec Blair Witch Projectu a Cube, podfarbený dynamickým soundtrackom. The Hole iba mechanicky variuje sto krát videné klišé. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavě poskládaný film, hlavně od té chvíle, co se to nějak rozjede po trochu pomalejším začátku. Pointa je zdrcující, ale zároveň klišé a naivní. Ale když to člověk bere s nadsázkou, tak je to trochu drsnější lehce podprůměrný krimi thriller. Nevadilo by mi více scén, kde by se něco dělo místo bezpředmětného tlachání a začátku, který nakonec neměl žádný význam. Možná by se z tohohle námětu dal vymyslet slušný krátkometrážní film... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Teenagerské psychodrama, které vykládá karty dříve, než je zapotřebí a diváka tak okrádá o napětí a potřebnou nejistotu. Oslí můstky a nevěrohodné situace zabíjí budovanou atmosféru a narušují psychologii postav, pro které sice nebyly vybrány špatné tváře (Knightleyová se ani v mládí nestyděla), ale výkony jsou ekvivalentní pronášeným replikám, tedy kolísavé. 50% ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl už dávno, ale ted jsem si ho připomenul na jedničce..koukal jsem že takovejhle film tam vůbec běží... ale říkal jsem si už nevím jak to přesně bylo, tak si to připomenu a udělal jsem dobře.. film je napínavý, takže dobře utíká a na konci se vše vysvětluje, takže dost dobrej thriller a pro mě kvalitní 4* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Nick Hamm chtěl tento příběh natočit již v roce 1994. (Terva)
  • Natočení scény boje s panenkou klauna trvalo 4 dny. (spiderpig)
  • Snímek byl natočen na motivy románu "After the Hole" Guye Burta. (Terva)

Reklama

Reklama