Reklama

Reklama

"Mrtví nemluví... Proč, to nevím."  Mladý kuchař Odd Thomas (Anton Yelchin) dokáže vidět mrtvé. Možná je to dar, možná je to prokletí. Odd si nikdy nebyl jistý. Každé němé duši, která ho vyhledá, se ale snaží pomoci. Některá touží po spravedlnosti a prostřednictvím Odda pomůže vyřešit zločin, další jinému zločinu zabrání. Když se v Oddově restauraci objeví tajemný muž, mladík začne cítit blížící se katastrofu. Jediný, o to zlověstnější důkaz, který má, je lístek vytržený z kalendáře s datem 15. srpna. Dnes je 14. srpna. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Hodne prijmena oddechovka, ktera jede v hodne rychlem modu. Sice je plna dialogu, ale i tak nenecha vydechnout. Prumerne hodnoceni se mi tady moc nezda, ale co uz. S trikama pri mensim rozpoctu jsem problem nemel (hry taky nehraju kkuvli grafice, ze jo), obsazeni bylo naprosto v poradku. Original jsem necetl a jedine, co mi docela vadilo byla az moc rychla expozice hlavniho hrdiny - az moc lidi vi o jeho schopnosti, pribeh zacina hned od prvnich minut, coz mi prijde skoda a clovek nema ani cas se rozkoukat, coz je skoda. Stopaz by dalsich pet, deset minut klidne unesla, zvlast timhle tempem. Kazdopadne prijemny prekvapeni a zaver jsem cekal a i tak me dostal no. buuuu ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

První scéna mě dost nabudila, poté následoval chvílemi napínavý a chvílemi táhlý přůběh filmu. Ovšem závěrečná dvacetiminutovka mě doslova dostala, takže z prvoplánových tří hvězdiček se staly čtyři... Yelchin už od pohledu vypadá jako 'podivín', takže do hlavní role zapadl parádně. Rozhodně nečekejte žádnou velkou jízdu se super trikama. Je to spíše malý nenápadný film, který se méně náročným fanouškům tohoto žánru bude určitě líbit. 3,5* ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie , som nadšený . Rovno poviem že hore chýba žáner komédie pretože som sa aj riadne zasmial a určite nie iba ja.Príbeh bol premyslený a to som si myslel že to bude len lacná blbosť. No práve naopak tak premyslené niečo som už dlho nevidel.Hlavný hrdinovia sú sympatický a priateľka Odda neuveriteľne sexy.Hudba vo väčšine prípadov úžasná až nadpriemerná.Posledný myslím tým úplne posledný zvrat bol skvelý ale nechcem viac prezrádzať ale proste som si nahlas povedal wow..... Inak jednoznačne 5* a 100% a radím medzi tie TOP filmy na ktoré nezabudnem .Proste niečo neskutočne takýto silný filmový zážitok som už dlho nemal. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Příjemný mysteriozní snímek s docela sympatickým hrdinou. Aneb jak nepromarnit šanci pomoci svým darem ostatním lidem. Příběhově to bylo poutavé a natočeno to bylo zajímavě, přesto zvraty moc originální nebyly. Jinak jako příjemný film pro širokou škálu lidí to obstojí. Jinak označení thriller je možná až příliš silné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Odd má schopnosti vidět duchy a předpovídat tragédie, ale jinak je to úplně normální frajer, kterej vede normální život a má holku. Po několika drobnějších případech se objeví velká věc, kterou musí vyřešit a zabránit tragédii. odlehčenej myst-thriller s komediálními i hororovými prvky, kterej má slušný tempo, nepříliš okoukaný tváře doplněný Willemem Dafoe a konec, kterej mě tentokrát fakt nakrknul. Yelchina jsem v jeho telecích letech neměl moc rád, ale začíná to vypadat, že stárne do docela slušnýho herce. 80% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebehlo v Santa Fe, v Novom Mexiku. (beso74)
  • V karavane Boba Robertsona (Shuler Hensley) sa nachádza viacero podobizní a odkazov na sériových vrahov, ako napr. Jeffreyho Dahmera, Teda "Unabomber" Kaczynskeho, Johna Wayne Gacyho či Charlesa Mansona. (BlackTom)

Reklama

Reklama